Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testbezsédről szóló írásokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testbezsédről szóló írásokban többször olvastam, hogy ha egy férfi vízszintesen néz el amikor rá nézel, azt nem jelent sok jót. Ez mennyire igaz a valóságban?

Figyelt kérdés

Hogy ha lefelé néz miután rá nézel, az a tetszés jele.(az írások szerinted)

Van egy férfi akiről nem. tudom elődönteni, hogy bejövök e neki,csak látásból ismerem. Mindig szokott nézni, viszont ha rá nézek,rögtön elnéz,most figyeltek meg, hogy vizszintes irányban viszi el a tekintetét. Máskor nem tudom, ezt csak most láttam.

Szóval ez a valóságban mennyire lehet igaz?

2022. febr. 5. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nettó marhaság
2022. febr. 5. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rám biztosan nem igaz.
2022. febr. 5. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Az éjjel elfeküdtem a nyakam, csak így tudok nézni. Akkor ez most rögtön "jel" lenne? Ja, arra, hogy fáj a nyakam és nem tudok bizonyos szögben nézni.
2022. febr. 5. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem igaz. Gyakran engedem, hogy a másik nyugodtan megnézzen, ilyenkor semleges irányba nézek. Más esetekben pedig azért, hogy ne legyen zavaró, hogy bámulom.
2022. febr. 5. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó, ha biztos hülyeség.

Amúgy sem csak lefelé szoktam nézni, hanem amerre hirtelen tudok.

2022. febr. 5. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség, ha lesütné a szemét az a gyávaság jele. Ha oldalra néz akkor csak simán azt akarja, hogy ne vedd észre hogy néz.
2022. febr. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!