Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik el, hogy nekik sokkal könnyebb az életük?
Pl. az olyan semmit tevő melókat, ahol egy puccos plázába a butikba csak állodgálni kell meg telefont nyomkodni, mindig a csajok kapják meg.
Ha gameplayt nyomatnak twitchen, elég a csajsziknak eggyel kissebb melltartót felvenni és cickót villantani, és máris lessz egy csomó követőjük. Közbe a pasik vért izzadnak a feliratkozásokért.
És társkeresésbe is. Tinderen a férfiak kénytelenek rá írni minden macára, hogy legyen nagy nehezen eggyetlen matchük.
A csajoknak közbe annyi a dolga, hogy az ujjacskájukkal balra húzzák a jelentkezők 90%-át.
Mi a könnyebb?
Hogy diplomás nőként 3x annyit kell odategyek, hogy elismerjék, ne pedig "csak egy nőként" kezeljenek?
Vagy amikor valami ellen felemelem a hangomat, akkor "jaj, ne hisztizz", vagy "ó, csak menstruál" - válaszokat kapom a naaagy (tahó) férfiaktól.
Dolgoztam eladóként diákmelón, hát fantasztikus volt 12 órát talpon lenni megválaszolgatni az idiótábbnál idiótább kérdéseket, és mellette leépíteni azok a pasikat, akik próbababának néztek meg ismerkedtek volna.
Egyébként pedig az összes barátnőm könnyebben szerzett magának férfit, mint én, mert nekik jobb alakjuk volt (genetika), és az 10/9,9 pasas őket preferálta.
Butikokba a semmittevő melókra a hosszú hajú cicababa pitshák kellenek vagy aki rokon/haver.
Twitchen kik nézik ezeket a nőket? Pasik. Kik pénzelik őket? Pasik. Nem a nővel van gond, ha erre van igény. Kihasználja a lehetőséget.
Társkeresőn jó hogy balra húzza a 90%ot, mivel sz4r a kínálat. A 25 évesen 40 kinéző potrohos, kopaszodó "férfiakkal" van tele vagy a csöcsös, széles csípőjű hormonzavaros "férfiakkal". Ezek kinek kellenek? Max az anyucikájuknak.
Ferfikent mondom, hogy szerintem nagyon nem egyertelmu, hogy jobb-e nekik.
Part talalni konnnyebben tudnak. Illetve tudnanak, ha biologiai alapok miatt ugyanugy keresnenek, de ugye ez nem teljesen egyertelmu. Mindegy, huzzuk be elonynek.
Fizetes-karrier szempontbol ferfikent picit konnyebb, altalaban egy picit magasabb fizetest konnyebb elerni, es ez meg akkor is igaz, ha nem vallal a no gyereket.
Ami miatt viszont sokkal rosszabb lehet nonek lenni, az a rengeteg szexualis beszolas, futtyoges, tomegkozlekedesen farokdorzsoles es tarsai. Ertelmes, felnott ferfikent csomo ideig nem is ertettem, hogy ilyen elofordulhat, hisz magambol kiindulva ertelmes ember ilyet nem csinal. Aztan kiderult, hogy mennyi ilyen alja ember van.
Na, emiatt viszont sokkal jobb ferfinek lenni.
#24 Viszont ezzel párhuzamosan könnyebb nekik boldogulni egy szép mosollyal, dekoltázzsal, bármi ilyesmivel. Munkában, tanulásban, fizikai terhekben, segítségkérésben, stb..
Hátrány viszont mondjuk egy nehéz szülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!