Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők.Mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mit szólnátok hozzá ha egy 40+-os férfi,aki kissé elhízott, kopaszodó, szőrös, nagyon izzadó típus,udvarolna nektek? Nagyon kedves lenne. Munkahelyetek előtt várna,szinte mindennap.Virágot venne,verseket írna.Romantikus alkat lenne.

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudnám, hogy gyakoriról ismerem. :DD
2022. febr. 2. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan ember ne várjon rám a munkahelyem előtt, akivel nem vagyok kapcsolatban. Ez ijesztő. Akkor is, ha csúcsmacsó (amúgy volt kifejezetten izzadós, túlsúlyos párom, úgy is tetszett... csak ő tudott viselkedni, és nem volt egy nyálas sztalker).
2022. febr. 2. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
itt mindenki 20 éves ezen az oldalon?
2022. febr. 2. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Èn pl. 2X20 vagyok.
2022. febr. 2. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy többen is írták: első alkalommal udvariasan utasítanám el. Ha ez nem jár eredménnyel, akkor fokozatosan eljutnék a feljelentésig.

Egyébként, ha nem tudod, (vagy legalább sejted,) mit érez irántad valaki, ne tegyél felé ilyen jellegű lépéseket, mert ijesztőnek fog hatni.

2022. febr. 2. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
13: ez nem tudom, honnan jött le... csak a 20éves nők lennének annyira értelmesek, hogy furán néznének egy vadidegen pasasra, aki minden nap a munkahelyére menne elé? Én 32 éves vagyok, és konkrétan ijesztőnek tartom ezt.
2022. febr. 3. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!