Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nökkel való ismerkedés emiatt képtelenség?
Tapadztalatom az, hogy 2 csoport van:
1. Átlagos vagy afeletti külsővel rendelkező nőknek elvárás a top külső és már egy pici hiba miatt is kikosarazzák a férfit, viszont a belső az alig érdekli őket.
2. Átlag alatti nők kinézetre, viszont ők mev személyiségben várnak el olyat, ami kb nem létezik. Egy rosszul megfogalmazott mondatra is képesek red flaget kiáltani és kikosarazni a férfit.
És szerintem ez nettó éretlenség. A felnőtt hozzáállás józan, figyelembe veszi hogy hibája mindenkinek van mindkét téren, és számít rá, kompromisszum képes egészséges kereteken belül.
Nem azt mondom, hogy mindent mindenkinek el kell nézni. DE!
Az ilyen szintű magas léc miatt szerintem ők se találnak párt es a ferfiak sem, csak szenvedést generál.
Mi történt a mai nőkkel? Miért nem tudnak szeretni? Mi lett a női princípiumokkal? 31f
Kérdező:azok csak neked elrugaszkodott elvárások és a haverjaidnak. Innen fakad a probléma:hogy alap elvárásokat sem tudtok megugrani, és ezért a nőket okoljátok, nem magatokat.
Nem a hiszti a megoldás, hanem a fejlődés.
Ha pedig nagyon frusztrált vagy az oda vezető úton, akkor prosti.
Szívesen!
Kérdező, továbbra sem értelek.
"Ki mondta, hogy össze akarok jönni olyanokkal???"
Nem akarsz olyanokkal összejönni? Akkor mi a probléma? Te sem akarsz velük, ők sem veled.
"Fejezzék be a valóságtól elrugaszkodott elvárásaikhoz való ragaszkodást, amivel többek között a média hülyíti őket."
Figyelj, szerintem is sok olyan elvárás van mindkét nem részéről, amivel én baromira nem értek egyet. Engem pl. nem érdekelnek a külsőségek, de ELFOGADOM, ha egy nőnek ez számít. Nem vagyok rossz testalkatú, de igazából sportosnak és izmosnak egyáltalán nem nevezném magamat. Ha egy nő emiatt ejt, akkor ELFOGADOM. Hozzáteszem, egyébként sem vezetne sehova, ha olyan kapcsolatba lépnék be, ahol teljesen ellentétes preferenciák vannak...
Ugyanígy a nők is problémázhatnának azokon a dolgokon, amikkel te nem szembesülsz, pl. hogy sok férfi azzal növeli az egóját, hogy minél több csajt tud meg- és átkúrni, vagy hogy nagyon sok férfi rossz szemmel nézi, ha a nő szereti a szexet, stb. Mégsem ez történik, hanem ők az ilyen pasikat ejtik és kész.
El kell fogadnod, hogy nem mindenkinek jössz be. Ha azt gondolod róluk, hogy a média hülyítette őket és te egy sokkal intelligensebb álláspontot képviselsz, akkor ne foglalkozz velük, keress olyan párt, aki szintén ilyen módon gondolkodik. Arról álmodozni, hogy a nőknek egységesen megváltozzon a preferenciájuk abszurd.
Nem az az elrugaszkodott h nem tetszik a szemüveg, hanem hogy akkor már meg se akarja ismerni, emberszámba se veszi.
Ez olyan, mingta tinderről kitiltanák az összes természetes szőke nőt. Vagy az ösdzes szemcsis nőt.
Ha nem tetszel, miért akarna megismerni?
Meg mi az, hogy nem vesz emberszámba?
Az, hogy nem tekint potenciális partnernek?
Minden joga megvan hozzá. Ez van, ha tetszik, ha nem.
37-Szerintem azért a kapós nőket élőben is elég sokan megtalálják. Egyébként pont ezért nem is értem, miért szorul annyi tökéletes külsejű nő a netre?
Régen a netes társkeresés az idősebb, kevésbé kapós nőknél volt téma. Én még emlékszem azokra az időkre, mikor tök ciki volt ilyeneken fent lenni, ma meg már az a ciki, ha nem vagyunk fenn... Elborult világ van.
"Ez olyan, mingta tinderről kitiltanák az összes természetes szőke nőt. "
Nem, akkor lenne olyan, ha nem lenne olyan nő, aki elfogadja a szemüveges férfiakat. Pedig rengeteg ilyen van. Te olyannal találkoztál, akinél ez fontos szempont, míg a nők többségét nem érdekli. De olyanok is vannak, akiknek kifejezetten tetszik a szemüveg.
Bármennyire is fáj, ha párt keresel, fontos a vonzalom. Olyannal ismerkedni aki egyáltalán nem tetszik felesleges, hiszen csak húzzátok egymás idejét.
Kérdező, ahogy a #32 írta: fejlődés, vágd le a körmeid, meg húzz tiszta ruhát :D
Debilek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!