Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nökkel való ismerkedés emiatt képtelenség?
Tapadztalatom az, hogy 2 csoport van:
1. Átlagos vagy afeletti külsővel rendelkező nőknek elvárás a top külső és már egy pici hiba miatt is kikosarazzák a férfit, viszont a belső az alig érdekli őket.
2. Átlag alatti nők kinézetre, viszont ők mev személyiségben várnak el olyat, ami kb nem létezik. Egy rosszul megfogalmazott mondatra is képesek red flaget kiáltani és kikosarazni a férfit.
És szerintem ez nettó éretlenség. A felnőtt hozzáállás józan, figyelembe veszi hogy hibája mindenkinek van mindkét téren, és számít rá, kompromisszum képes egészséges kereteken belül.
Nem azt mondom, hogy mindent mindenkinek el kell nézni. DE!
Az ilyen szintű magas léc miatt szerintem ők se találnak párt es a ferfiak sem, csak szenvedést generál.
Mi történt a mai nőkkel? Miért nem tudnak szeretni? Mi lett a női princípiumokkal? 31f
"Külső esetén mondjuk az illető hord szemüveget, és már ezért kioffolja a lány"
Ez a csaj elvárása? Szuper, mert már a kapcsolat előtt tudod, hogy ilyen beállítottságú lánnyal nem érdemes összejönni.
"Belső esetén nem nézem el szó nélkül, ha hülyítenek és megmondom a véleményemet-már ez is rossz pont."
Ismét csak jó ez a "rossz pont", ugyanis ez is korán kiderül. Hidd el, jobb, ha ki sem alakul a kapcsolat, mintha aztán szakítani kell, vagy ami még rosszabb, benne ragadsz egy rossz kapcsolatban.
Most kicsit lekanyarodtunk az én személyes dolgomra.
De összességében globálisan is elmondható, hogy ez probléma, nem véletlenül van annyi kérdés, csoport ebben a témában.
A szemem nem bírja a kontaktlencsét, a műtét is akkor alkalmazható, ha az előzetes vizsgálat alapján elvégezhető-egyébként ezt például tervezem is.
Csak az az érdekes, hogy én is mondhattam volna arra a csajra, hogy nem tetszik a tokája, meg nagy a segge, és elég furcsa dolgokban hisz...
De én elfogadó vagyok, az összképet nézem, aminek viszont alapos megismerésen kéne alapulnia. Viszont sok nő erre időt sem ad. Megítélik az embert úgy, hogy kb csak 10%-ot láttak belőle. Szerintem ez éretlenség.
De kit érdekel, hogy te olyannal is összeállnál, akinek szerinted tokája és nagy segge van? Ki kérte? Te bajod. Meg az övé is lett volna, ha összejön veled, hiszen megérdemel egy olyan férfit, aki számára pont ideális méretű a feneke, és nem hozza fel, hogy tokája van, mert csak szimplán szép arcúnak tartja.
Az a baj, hogy túl sok van ilyen idiótákból, mint te, hogy külső-belső nulla, közben követelőzik, hogy neki jár nő a semmire, az első nővel összejönne, akire ilyeneket mond, mert ha nincs más, üríteni jó, és csodálkozik, hogy a nő ezerszer igényesebb és kiszórja, mert nem felel meg.
Jellemtelen, alja alak vagy, és még te vagy felháborodva, hogy nem felelsz meg egy nőnek, aki amúgy neked sem felel meg, csak elviselnéd. Mert aki ilyeneket mond már ismerkedéskor a másikra, attól ne számítsunk semmi jóra.
Lehet nekiállni elmenni edzeni, jobb állást keresni, igényesen öltözni, és majd esélyt kapsz olyantól is talán, aki neked is megfelel.
23 as kiforgatsz.
Számomra az igazi érték belül van, és pont arra akarok kilyukadni, hogy ezeket meglátni idő kell.
Tőlem lehet előnytelenebb külsejű, ha amúgy egy tündéri nő és társ, jobban fogom szeretni, mint az instamodelleket valaha.
"Most kicsit lekanyarodtunk az én személyes dolgomra."
Igen, mert a személyes példáidon keresztül próbáltam rámutatni, hogy a globális világnézeted sem helytálló.
"Csak az az érdekes, hogy én is mondhattam volna arra a csajra, hogy nem tetszik a tokája, meg nagy a segge, és elég furcsa dolgokban hisz..."
És ha neked nem tetszik, akkor nem is korrekt megoldás összejönnöd vele, csak azért, mert nem találsz neked megfelelőt.
"Viszont sok nő erre időt sem ad. Megítélik az embert úgy, hogy kb csak 10%-ot láttak belőle. Szerintem ez éretlenség."
Most ismét megkérdezem, miért baj az, ha nem jössz össze olyannal, akit éretlennek tartasz? Úgy látom, hogy ez téged felettébb bosszant, akkor pedig hogy működne a párkapcsolat, ha alapvető videlkedésbeli különbségek vannak?
Ki mondta, hogy össze akarok jönni olyanokkal???
Pont azt szeretném, ha a nők ezt befejeznék és végre teret adnának a normális ismerkedésnek.
Nagyon értetlenek vagytok...
Fejezzék be a valóságtól elrugaszkodott elvárásaikhoz való ragaszkodást, amivel többek között a média hülyíti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!