Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg akar tőlem valamit ez a lány, vagy csak instás kamu profil?19l
Most leszögezem, biszex vagyok, ha valaki nem szereti az ilyesmit, az ne húzza itt az idejét.
Szóval pár hónapja random rámírt egy ismeretlen csaj instán, kiderült, hogy ő is biszex, meg jól kijövünk. Néha hetekig-honapokig nem irkalunk, aztán megint rámír. És nekem fura, mert mindig azzal jön, hogy hiányzok neki, meg ilyenek, holott nem is találkoztunk. Illetve a képek alapján nagyon szép lányról van szó, én meg hát, hogy is mondjam.... Legnagyobb jóindulattal is átlagos vagyok, maximum az arcomra mondanám, hogy szép, nem nagyon, de nekem tetszik.
Szóval ilyen túl szép, hogy igaz legyen sztori. Viszont az aktivitása instán ilyen normális, vannak kint néha videók storyba, szóval lehet, hogy nem kamu
Szerintetek?
Hát nekem is van ilyen bisex lány ismerősöm aki nem túl szép. De olyan lánnyal beszélget hogy hűhah :0
Szóval simán lehet hogy tényleg bejössz neki. Találkozzatok egy forgalmas helyen és kiderül kamu e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!