Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Inceleket általában a rendkívűl kimagasló intelligenciájuk hátráltatja a nőkkel való sikeres kapcsolat kialakításában?
Én nem hiszem, mivel akkor találnának jól fizető állást.
Ennek ellentmond az is, hogy valszeg jelentős részük nem keres olyan jól, mert nagyobb jövedelem mellett vagy lenne egy haszonleső barátnőjük, vagy járnának prostizni és azzal letudnák szükségleteiket, nem firtatnák tovább a nőügyeket és szerencsétlenségük nyilvános reklámozását.
Ezen az oldalon szerintetek mennyire fogtok reális választ kapni? Eleve ha az átlagembert megkérdezel, számára az intelligencia szó keveredik az erkölccsel, az udvariassággal, a társadalmi konformitással illetve az iskolai végzettséggel (bár utóbbinál van átfedés, de mint kognitív problémamegoldóképesség nem feltétlenül fedi teljesen egymást).
A 25-ösnek pedig a válasz: Amikor valaki túl korán jut el a felismerésig a világ működését illetően és ismeri a saját egyéni igényeit, az lehet, hogy nem lesz elég motivált piaci keretek között erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy magasabb legyen a jövedelme.
Tudod, nagyon sok nagyon gazdag embernek ment rá családja, barátságai, egészsége arra, hogy hajtotta a pénzt és hiába száll ki a mókuskerékből, az időt már nem tudja visszaforgatni. Nem minden a pénz, ha ezt felismered. Jó ha van, de nem minden áron.
Illetve attól, hogy intelligens vagy - mivel többféle intelligencia létezik - még nem jelenti, hogy azt olyan irányba tudod kamatoztatni, hogy a piac meg is fizeti. Jelenleg az IT, mérnöki pályák illetve humán oldalon még a verbális intelligencia (standup, politika, marketing, stb.) amik nagyon mennek. Még ahhoz is kell némi hátszél, hogy 160-as IQ-val, országos matek meg fizikaversenyeket nyerve ne valami kis szürke kutatócsicska legyél, hanem mondjuk valami középvezető a CERN-ben.
Itthon eleve nincs kultúrája a tudás felfedezésének, az ilyen egyének pályájának egyengetésésének.
Az meg megint egy statisztikai tény, hogy bár a nők szeretik a tájékozott, átlagnál valamivel okosabb férfiakat, viszont bizonyos szint fölött ez az ellenkezőjébe csap át. Hiszen míg egy 110-120 körüli IQ-val tök izgalmas lehet, hogy érdekeseket mond a pasi meg milyen biztonságérzet, hogy feltalálja magát bizonyos szituációkban, míg mondjuk 130 fölött már olyan életidegen az egész ember, mintha nem tudna örülni semminek, mintha mindenre tudná előre a választ vagy lenne valami elvont elmélete, eleve túlságosan elméletivé válik már ezen a ponton és ügyetlenül áll a kezében a szerszám vagy eleve meg sem akarja pont ezért fogni, mert alantasnak érezte már gyerekkorában és így a rutin sem alakult ki nála, hogy akár egy szöget beverjen a falba. Illetve elvan a kis világában, sokszor ez az IQ szint már egyéb mentális betegségekkel is társul, mint Asperger szindróma, OCD, szociális fóbia, skizoid személyiségzavar.
"Én nem hiszem, mivel akkor találnának jól fizető állást.":
Incel vagyok és van jól fizető állásom.
"mert nagyobb jövedelem mellett vagy lenne egy haszonleső barátnőjük":
10 éve ez lett volna a sorsom, csakhogy a párkapcsolati piac elinflálódott az utóbbi időkben, különösen a lezárások alatt. Ma ehhez havi két misi kéne minimum, de inkább 5.
"vagy járnának prostizni és azzal letudnák szükségleteiket":
Undorodom a magyar prostiktól. Az én szükségletem jelenleg az, hogy emberként kezeljenek a nők, ahogy a többi párkapcsolatban élő férfivel is teszik. Szeretnék végre ember és polgár lenni ebben a világban.
"szerencsétlenségük nyilvános reklámozását.":
Ezen a ponton ez nem szerencsétlenség. Társadalmi probléma, amit meg kell oldani.
"már ezen a ponton és ügyetlenül áll a kezében a szerszám vagy eleve meg sem akarja pont ezért fogni, mert alantasnak érezte már gyerekkorában"
Igen, sajnos ez igy van :(
Bar nekem nem volt alantas a szerszam, mert tobbgeneracios "melos" csaladbol jovok, de a dexteritasom csapnivalo. Emiatt nincs jol jovedelmezo bizniszem, mert nekem a szakmunka az emberfeletti kinlodassal egyenerteku. De dolgozok az ugyon :)
37F incel (IQ 140+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!