Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szóba jöhet nektek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóba jöhet nektek olyan partner, aki dohányzik? Mennyire számít? Milyen csókolózni olyan illetővel, aki dohányzik? Titkoljátok az első randikon, ha dohányoztok? Hány éves vagy, azt is írd meg, ha válaszolsz!

Figyelt kérdés

2022. jan. 29. 20:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Nem dohányzok, és nem jönnék össze bagós pasival. Fúj...

De sok láncdohányosnak van párja, szóval másik nyilván igen.

2022. jan. 30. 06:54
 42/47 anonim ***** válasza:
Nálam csak olyan jöhet szóba aki dohányzik, mivel èn is cigizek. Soha nem titkoltam, mièrt is tennèm?
2022. jan. 30. 07:22
 43/47 anonim ***** válasza:
Nem dohànyzom, kizàró ok nàlam. 39 N
2022. jan. 30. 07:55
 44/47 anonim ***** válasza:
Nem dohanyzó nővel ismerkednek...
2022. jan. 30. 09:52
 45/47 anonim ***** válasza:
53%

Én 17 éves korom óta dohányzom, voltak időszakok, amikor nem dohányoztam. Csókolóztam dohányzó emberrel, hogyne. A legtöbb partnerem viszont nem dohányzó volt. Soha senki nem próbált meg leszoktatni. Mondjuk nekem mondták, hogy sem a hajamon, sem a bőrömön nem érezni a dohányfüstöt. Legutóbb úgy csókolóztam egy férfivel, hogy kb. másfél doboz cigit elszívtunk fejenként. Egyáltalán nem volt rossz, sőőőt. :) De ezt ti majd jól tudni fogjátok, hogy de, undorító. :)

Egyébként kérdező, esetleg nem árulod el, hogy miért gyártod ezeket a kérdéseket? Most már tényleg érdekel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2022. jan. 30. 10:10
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
#45 nem tudom hány éve voltal 17 éves, szerintem egyszerűen nem emlékszel arra hogy milyen qrvajó nemdohányzónak lenni. Egyébként a dohányosok az ízeket/szagokat is kevésbé érzik, szóval nem annyira mérvadó hogy 2 dohanyost mennyire nem zavar a masik bűze. :(
2022. jan. 30. 10:25
 47/47 anonim ***** válasza:
91%

Sokáig volt dohányzó párom. Nyilván csók is volt. Rossz.

Amikor szerelmes az ember sokmindent elnéz a másiknak. Eleinte igyekezett. Rágó, kézmosás, parfüm. Lakásban nem gyújtott rá. De akkor is érezni lehett rajta a cigifüst szagot. Akkor még nem zavart.

Később igen.

Rossz a szájíze, büdös a keze. Nem tud odanyújtani semmit hogy "szagold meg", mert csak a büdös nikotin szagot érzem a kezén. Pár év után már nem csókolóztunk, nem szívesen öleltem meg.

A hosszabb autó vagy vonat utak is macerásak voltak, mert nem bírja ki 2-3 óránál tovább. Néha egy óráig sem.

Na meg a közös kasszába is jobb lett volna ha benn marad az a több tízezer Ft amit elfüstölt.

Az utána lévő kapcsolataim nem dohányoztak. Elmondjatatlanul jó valakinek a saját illatát érezni, saját szájízét csókolózáskor, hogy nem kell egy hosszú úton azzal foglalkozni hogy megálljunk cigizni.

2022. jan. 30. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!