Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki olyan nincs aki legalább külsőre megfogna. Tényleg ennyire nzllak a mai pasik?
Két véglet van nálam. (Tuti jönnek majd most az okoskodó, idióta bunkó meg ondó emberek 😜)
1. Elhízott, pokhasu (igénytelen) 30-asok.
2.Teremben selfizget magát non stop és azt hiszi ő az etalon.
3.A mai trendet követő (semmi!!!!!) férfiasság öt nem sugárzó pasik... Fazonra nyírt szakáll, haj, naci felhajtva, agyon szolizva... Ki fordul a gyomrom már az egésztől. Lehet van köztük normális, de azt ne mondja senki, hogy a külső nem fontos mert az hazudik. 3 éve nem találok magamnak senkit. Mi tevő legyek? Nagyon nem vagyok csúnya, jó alakom van(sportoltam évekig verseny szeruen), lassan már szeretnék családot, de a legtöbb pasi is nem csak a nők döntő többé hatalmas alomvilagban el nem csak magával kapcsolatban!! N29
Hát pedig 10-nek igaza van...
Amúgy szerintem is kamu kérdés, szimpla provokáció.
"Igen, számra a mai férfiak döntő bobbsege semmilyen, nulla."
Semmi gond. Szerintünk, férfiak szerint te vagy az, szóval kerüljük el egymást és mindenki jól jár! :D
Na, ezek után már marha kíváncsi lennék, hogy néz ki a kérdező....:D
Aszondja: "Nagyon nem vagyok csúnya" :D
Van egy olyan halvány sejtésem ezek után, a fejszerkezettel valami nagyon nem OK. :D
Bár gondolom ha olyan nagyon jó nő lenne, nem itt toszná a rezet, és fikázná az összes férfit...az nem a jó nők sajátja, tapasztalat.
A gyk egy roncsderby. Itt a többségnek problémája van önmagával, a világgal. Felvesznek egy szerepet, majd abban tetszelegnek. Általában olyan embert alakítanak, amilyenek szeretnének lenni.
Én sem tagadom, van bajom magammal bőven és a világgal. Én legalább nem színészkedem, beismerem hogy egy biológiai hulladék vagyok, csak rontom a levegőt ezen a bolygón, holott meg van mindenem. Az ég világon mindenem.
Család, feleség, egzisztencia, vagyon, karrier, autók. Még is azt mondom hogy egy gyalázatosan senki vagyok, az összes dolgomat odaadnám ha csak egy percig élhetnék egy olyan életet mint amilyet szeretnék.
Itt a kérdező azzal szembesül hogy sikertelen a pasizásban. A problémáját ráhárítja a férfiakra. Nem velük van baja hanem önmagával. Mint nekem. Csak én nem hárítom rá az életképtelenségemet más emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!