Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Senki olyan nincs aki legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki olyan nincs aki legalább külsőre megfogna. Tényleg ennyire nzllak a mai pasik?

Figyelt kérdés

Két véglet van nálam. (Tuti jönnek majd most az okoskodó, idióta bunkó meg ondó emberek 😜)

1. Elhízott, pokhasu (igénytelen) 30-asok.

2.Teremben selfizget magát non stop és azt hiszi ő az etalon.

3.A mai trendet követő (semmi!!!!!) férfiasság öt nem sugárzó pasik... Fazonra nyírt szakáll, haj, naci felhajtva, agyon szolizva... Ki fordul a gyomrom már az egésztől. Lehet van köztük normális, de azt ne mondja senki, hogy a külső nem fontos mert az hazudik. 3 éve nem találok magamnak senkit. Mi tevő legyek? Nagyon nem vagyok csúnya, jó alakom van(sportoltam évekig verseny szeruen), lassan már szeretnék családot, de a legtöbb pasi is nem csak a nők döntő többé hatalmas alomvilagban el nem csak magával kapcsolatban!! N29

2022. jan. 29. 12:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%
Már csak azt felejtetted ki, hogy milyet keresnél? Ha a "terembe járó" nem jó, a nem járó nem jó, aki meg egyik sem az "nem sugároz férfiasságot" és nem jó. Akkor mit tartanál jónak?
2022. jan. 29. 12:35
 2/40 anonim ***** válasza:
87%
Én biztos tetszenék neked, ezek közül egyik sem igaz rám. Beszéljünk meg egy vakrandit.
2022. jan. 29. 12:39
 3/40 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos a párválasztásban kegyetlen farkastörvények vannak; akár tetszik ez a helyzet neked, akár nem. Ez nem olyan, mint egy szabóság, ahol kérésre olyan anyagból és olyan fazonra készítenek neked egy ruhát, amilyet te szeretnél. S mivel a férfiak férfiatlanodása egyértelmű trend, a kimondottan férfias és nem nárcisztikus férfiak aránya mára olyan alacsonnyá vált, hogy a nők döntő többségének egyszerűen nem jut ilyen férfi. A férfiak 20%-áért verseng a nők 80%-a, s így matematikailag nem jut a többségnek ilyen pár. Természetesen fenntarthatod az igényeidet, de akkor számolnod kell azzal a jelentős kockázattal, hogy egyedül maradsz. Nyilván mindenkinek joga van a teljes vagyonát zsetonra költeni és a piros színre feltenni egy Monte Carlos-i kaszinóban, de akkor fel kell vállalnia annak az esélyét, hogy az egészet elveszíti. Üdvözlet a való világban.
2022. jan. 29. 12:51
 4/40 Humor Herold ***** válasza:
76%
Az is elképzelhető hogy az a férfi aki számodra tökéletes lenne egyszerűen még nem született meg! Te magad is ezt írtad hogy senki olyan nincs aki megfogna.Legyél türelemmel lehet valahol épp most fogan meg! 😉
2022. jan. 29. 12:58
 5/40 A kérdező kommentje:

5#nem kitárt, ugyan ez még fordult már a fejemben ;)

Igen, számra a mai férfiak döntő bobbsege semmilyen, nulla.

De ahogy írtam ezeknek is olyan elvarasai vannak a nőkkel szemben, hogy az ember esze meg áll, csak nem tudom mire fel. ;)

2022. jan. 29. 13:03
 6/40 A kérdező kommentje:
4 eszembe jutott még, ne haragudj én kis buta (:
2022. jan. 29. 13:04
 7/40 A kérdező kommentje:
3# akkor lehet az lesz, hogy be vállalom az egyedül létét, mert ha neked sincs gusztusos egy olyan nőhöz akihez egyáltalán semmilyen formában nem vonzodsz....
2022. jan. 29. 13:05
 8/40 anonim ***** válasza:
64%
3: Valóban van valami abban amit írtál, megfigyelhető trend a férfiak férfiatlanodása. De ezzel együtt a nők nőietelnedése is ugyanígy jellemző. Rengeteg 20-40 közötti szingli nő egyszerűen kicsit sem nőies és a korral a számuk egyre növekszik. Van köztük minden féle, de általánosságban ápoltak, külsőre rendben is vannak, de nulla közeli női kisugárzásuk van. A kérdezőhöz hasonló konkrét elképzeléseik viszont a "FÉRFIRÓL" annál inkább.
2022. jan. 29. 13:06
 9/40 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem válaszoltál! Akkor nem lesz vakrandi? 🤪
2022. jan. 29. 13:12
 10/40 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, de ilyen igénytelen íráskeppel te se az a nő vagy, aki kedvére válogathat.

Valószínűleg ezért is vagy évek óta egyedül. Választani azok közül tudsz, akiknek te bejössz. Ez mindkét nemre igaz.

Azt pedig egyáltalán nem tudom alátámasztani, hogy nincsenek vonzó férfiak. Ha te 3 éve egyet se láttál, akkor megint csak a te készülékedben van a hiba.

2022. jan. 29. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!