Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos vagy átlag alatti kinézetű srácoknak tényleg nincs semennyi esélye egy szép vagy átlag feletti lánnyal összejönni ?
Rengeteget olvastam itt hogy mindenki keresgéljen a maga ligájában de nem hiszem hogy ez lenne a módi, már ha magamból indulok ki akkor is ha arra gondolok hogy adjak lejjebb mert hogy olyan lányok után futok akiket sose kaphatok meg akkor már van egy színt amire nem tudom azt mondani hogy oké, és ezt nem ilyen beskatulyázott rendszer alapján ítélem meg hogy 10/ hányas valaki hanem ránézek és érzem hogy tetszik valakinél meg érzem hogy nem , most így hogy adjon lejjebb az ember ? Nem vagyok nagy nőcsábász , kettő kapcsolatom volt mindkettő lány szép volt vagy átlag feletti kinek mi és közben magamat meg elég csúfnak tartom és ha a fejemben lévő képhez kéne lányt társítanom tuti nem tudnék vele összejönni mert rendkívül taszítana. És nincsenek aztán ilyen szupermodell elvárásaim. Csak sajnos manapság egyre többet tapasztalom az ismerőseim és barátaim elmondása alapján hogy mintha az átlag alattiaknak és még az átlagosaknak sincsen már annyi esélye. Mióta szingli vagyok és próbálkozok magamon is érzem és sokan mondták hogy nem a külső miatt de én mégis úgy érzem ha 1-2 fokkal jobban festenék már nem lenne semmi gondom ismerkedésnél.
Lányok hogy van ez ? Segítetek rendet rakni itt a fejekben ?
A külső nálam csak egy kis része az összképnek. Viszont egy 10-es külső önmagában semmit sem ér.
A fej, arc kinézete engem soha nem érdekelt, mert az adottság. A test az, amit én megnézek. Egy sportos test engem százszor jobban megfog, mint egy helyes arc. Hogy milyen a tested, arról te tehetsz, azzal munka van, ezért azt tudom értékelni.
Ha ez nincs, akkor még mindig lehetsz mondjuk okos. Egy intelligens, jó pozícióban dolgozó, sikeres férfi is tud érdekes lenni, mert rá fel tudok nézni, lehet tőle tanulni.
Aztán ott van még a természeted. Ha lehet veled jókat beszélgetni, meghallgatsz és még véleményed is van, tudsz kommunikálni, az egy nagyon jó pont.
A magas fokú, fejlett érzelmi intelligencia is nagyon bejön. A férfi, aki dolgozik magán, önfejleszt, kimutatja az érzelmeit és mer is beszélni róla, az egy főnyeremény.
Ez nálam mind vonzóvá tesz egy férfit, akkor is, ha kinézetre nem egy nagy szám. Szerintem ezekre is fordíts figyelmet.
"Az átlagos vagy átlag alatti kinézetű srácoknak tényleg nincs semennyi esélye egy szép vagy átlag feletti lánnyal összejönni ?"
vs.
"kettő kapcsolatom volt mindkettő lány szép volt vagy átlag feletti"
:D :D :D
Meg megerjuk, hogy az incelseg divat lesz.....
37F incel
#11 Ez elég szomorú szerintem, én átlagosnak tartom magam és őrülök hogy nem bámul meg mindenki 10 méterről, vannak tulajdonságaim amik kiemelkedőnek mint mindenki másnak de az nem látszik az embereken szerintem ott rejlik az egyéniség...
#12 Köszönöm ez hasznos volt nagyon :D
#13 Nem azt mondom hogy én csak a külsőt nézem, bocsánat ha ez jött le, soha nem tudnék huzamosabb ideig együtt lenni olyan lánnyal aki számomra irritáló személyiségjegyekkel bír még akkor sem ha "10/10es lenne" Csak akárki akármit mond a külső is számít valamilyen szinten csak ma ez szerintem túlzásba esik már.
#14 Igen valóban ezt írtam de utána el is mondtam hogy mi a helyzet, én is meglepődtem azon a kettő kapcsolaton ez nem jelenti azt hogy a kérdésem értelmetlen vagy hogy mivel volt kettő ilyen tapasztalatom ezért nem kételkedhetek magamban meg ebben az egész dologban. Csakhogy ezek 2-4 éve voltak azóta csak rossz tapasztalataim vannak és kezdem a külsőmet okolni, régen is úgy éreztem nem vagyok elég "jó" de akkor mikor együtt voltam valakivel az így elnyomta..
"ez nem jelenti azt hogy a kérdésem értelmetlen"
Nem, ez azt jelenti, hogy agyilag nem vagy egy Koh-i-Nur gyemant....
Vagyis ha szarul nezel ki, de voltak kapcsolataid szep lanyokkal, akkor a kerdesed meg is van valaszolva. Raadasul kettot emlitettel, tehat nem az van, hogy veletlenul osszejott egyszer. Ennelfogva megismetelheto a dolog, csak az a kerdes, hogy hogyan.....
37F incel
Szerintem itt ezt a lányokrol/nőkről is el lehet mondani egészen nyugodtan. De itt most nem is a társkeresés volta lényeg hanem hogy tényleg mostanában mintha lehetetlen lenne egy társadalmilag is "szépnek meg jó nőnek megbélyegzett" lánnyal összejönni. Az én személyes preferenciáim lényegtelenek hogy mennyire legyen szép stb, de nyilván a férfiak valszeg hajlamosabbak ennyiben hagyni hogy legyen szép de ki ne akarna szép barátnőt... de attól még hogy nem írják le lehet hogy nem csak szépség alapján szűrik a versenyzőket :D meg hát a szépség is egy relatív fogalom.
Kérdező, semmi baj azzal, hogy ronda létedre szép párt szeretnél. Nyilván mindenki szeretne szép, de minimum neki tetsző párt szerezni. A probléma azzal van, hogy úgy csinálsz, mintha ez járna. Pedig a nők java része is szép párt szeretne, de minimum olyat, aki tetszik neki. Egy szép nő pedig bőven válogathat a szép férfiek között, akik között jó eséllyel talál személyiségre is megfelelőt.
Persze, nem kizárt, hogy pont egy szép lánynak te leszel az etalon, de nyilván kevesebb eséllyel. És ebből büszkeségi kérdést csinálni kár. Te is előbb a szebb jelentkezőkből válogatsz, nyilván a másik nem többsége is így fog tenni.
"tényleg mostanában mintha lehetetlen lenne egy társadalmilag is "szépnek meg jó nőnek megbélyegzett" lánnyal összejönni. Az én személyes preferenciáim lényegtelenek hogy mennyire legyen szép"
Ne haragudj, lehet félreértem, de azt írtad le, hogy a saját párod kiválasztásában a saját preferenciáid lényegtelenek, olyan nőt akarsz, akire a többség elégedetten csettint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!