Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány millió forint tartalékpén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány millió forint tartalékpénze legyen egy férfinak ahhoz, hogy fel tudja szedni a nőket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"vadász szem lézeres szemműtétbe!":

Sajnos ezt az egyet nem lehet megszerezni, viszont a kék szem megszerzésére van műtét.

2022. jan. 27. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Már akinek szüksége van rá. :)
2022. jan. 27. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

Jó kedvemben vagyok, szóval normálisan fogok válaszolni. Ha van hol élned, saját ingatlan, akkor annyi tartalék optimális, amiből munka nélkül fél évig fent tudod tartani magad. Ha nincs saját ingatlanod, akkor annyi, amennyinek a duplájából (aminek a másik felét a másik fél viszi) már lehet önrészt alapozni. De ezzel önmagában nem szerzel nőt, ha nincs meg az összhang. Ez igazából egy olyan alap lenne, amivel ideális esetben mindenkinek rendelkeznie kellene (sajnálatos, hogy nem így van).

Ha vásárolni akarsz nőt... Hát abban nem tudok segíteni, mert nem így nézek egy kapcsolatra 🤷🏼‍♀️

2022. jan. 27. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 28 évesen egész piacképes szakma és jó fizu mellett van félretéve 7 millió forintom. Tudom nem egy vagyon, de nem is nélkülözök semmiben és vér izzadása nélkül tettem félre ezt is. Nincs nő az életemben pár éve egyáltalán.
2022. jan. 27. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 En mondjuk rizikoturo kepessegtol fuggoen 6-24 havi felretett penzt mondanek.
2022. jan. 27. 23:18
 16/20 anonim ***** válasza:
#15, nyilván, ha van több félretett, az jó. De fél év alatt azért valamilyen munkát lehet találni, ha nem is a legideálisabbat, és onnan lehet nézelődni jobbak után. Ha csak a következő ideális munka lehetőségre csak le az illető, akkor nyilván kell a több tartalék. Meg váratlan betegség/baleset esetén is előnyösebb.
2022. jan. 28. 09:05
 17/20 anonim ***** válasza:
en voltam mar munkanelkuli kozel felevig ugy hogy amugy top skilljeim vannak, szoval fene se tudja. igaz ez egy olyan orszagban volt ahol eleg sok munkanelkulit adnak eleg hosszan, szal nem voltam raszorulva arra, hogy elmenjek pizzafutarnak
2022. jan. 28. 09:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha rosszabb pillanatomban lennék, akkor írnék valami csúnyát, hogy a nőt nem pénzzel kéne megvenni és amúgy is milyen undorító ez a hozzáállás, meg mi az, hogy "felszedni a nőket", mintha valami utcai szemétről beszélnénk.

De az a nagy harci helyzet, hogy egyrészt leszarom, ki hogy fogalmaz, ha a szándék érthető, másrészt tökéletesen megértem a kérdezőt. Van, akinek egyáltalán nincs semmilyen szexuális kisugárzása (a kapcsolat létesítés alapja valahol mégiscsak a kémia megléte) és mivel tudja, hogy vannak nők, akiket bizony vonz a pénz, vagy szükségből gondolkoznak el ilyesmin, vagy urambocsá anyagi jólét reményében randiznának az illetővel. Nincs ezzel semmi baj. Ha most nőként felháborodnál, ne tedd: ha nem ilyen vagy, ne vedd magadra. De lehetnek vevők erre (is) mint ahogy mindenre.

A kérdésre azért nem tudok válaszolni, mert én nem így tekintek a párkapcsolatra, meg aztán mindenkinek mások az igényei, nem lehet ezt így számszerűsíteni.

26F

2022. jan. 28. 11:19
 19/20 Hintalow ***** válasza:
Most elképzelem ahogy szórakozóhelyen mutogatod boldog-boldogtalannak a kinyomtatott számlakivonatot, nagy taktika :D
2022. jan. 28. 14:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért, nekik adod azt a pénzt? Ha nem, akkor nem tök mind1 mennyi pénzed van?
2022. jan. 28. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!