Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet változtatni azon, hogy csak bizonyos alkatú/külsejű lányok tetszenek?
(Hiba a szép belső, ha külső nekem nem jön be.)
Alacsony/középmagas, [vékony] sportos, kis közepes mellek, hosszú szőke haj, kis formás fenék. Arányosan nézzen ki egyszóval általában akire azt mondja többség jól néz ki. Elég nehéz így megfogalmazni, nem fénykép alapján megmutatni, de talán sikerült.
Az a baj labdába sem rúghatok náluk, úgy érzem már. :(
"Nekem is egy darabig volt egy elképzelésem, hogy milyen típusú pasik jönnek be általában... aztán bumm, találkoztam egy pasival, aki kb 0%-ban felelt meg ennek, de szerelmes lettem belé és úgy tetszett, ahogy volt."
Igen, csak te nő vagy. Mi meg máshogy működünk. Nekünk a fantáziánk vizuális alapú, és egy pasi hosszú távon nem fogja magát jól érezni olyannal, akire ha ránéz, azt gondolja, hogy "nem rossz, de igazából nem erre vágytam". Lehet lepontozni, de így van.
#11 Ment a pipa részemről.
Sajnos nem sajnos, de én is így látom személy szerint.
Nőknek a belső elsődlegesebb szempont mint, hogy egy pasi úgy mond szép legyen külsőre.
Pasiknál pedig a külső fontos elsődlegesen, de a belsőnek is jónak kell lenni csak valaki szép önmagában édes kevés én véleményem szerint.
Most már biztos vagyok a kérdésemre a válasz..
Nem lehet!
(Voltam szerelmes olyan csajba aki nem teljesen volt a zsánerem, igaz régen volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!