Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők túl sokat képzelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők túl sokat képzelnek magukról férfiak szerint?

Figyelt kérdés
Az örökös "nekik ez a férfi sem jó, az sem jó hozzáállással"?

2022. jan. 27. 13:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
egyéb, írd le
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

Ha ezt az oldalt veszem figyelembe, akkor igen.

Itt általában mindenki az inceleket cseszteti, de azok azon kívül, hogy folyamatosan panaszkodnak a nőkre (pl. az "egyszerűmelós kérdések), és téveszmeket terjesztenek, nem sok vizet zavarnak.

Ellenben a nők (tisztelet a kivételnek) azok, akik igazán tudnak fröcsögni. Káromkodnak (simán leírnak olyat szavakat, hogy "felreb*szik,") durván sértegetnek másokat, pl. "nyomult", "undorító vén féreg" stb., mert egyszerűen annyira önbizalomhiányosak, hogy vitát nem tudnak végigcsinálni normálisan.

A moderátorok időnként törlik ezeket a kommenteket, de én lementettem egyet most az előbb is, ha esetleg valaki megkérdőjelezné azt, amit mondok.

Ezen az oldalon a bizonyos nők lassan az incelek alá süllyednek emberségben.

2022. jan. 27. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
"nyomult" = nyomorult
2022. jan. 27. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
A férfiak egy része szerint igen. De annak a rétegnek a szemében egészen addig túl sokat képzelnek magukról, amíg alájuk nem fekszenek.
2022. jan. 27. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha ebből az oldalbólindulunk ki akkor igen.

De ha körbenézel a környezetedben rájössz hogy ez nem így van.

2022. jan. 27. 13:48
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
1-es, a nemi erőszakos kommenteket is lementegeted?
2022. jan. 27. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Nöként írom, sok ilyen van. Nagy arcú közben buta és a ruhài úgy àllnak rajta mint egy zsàk krumplin.

Lenézöek, flegmàk sokan a semmire.

2022. jan. 27. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

Miért mentettem volna le? De itt egy friss női mocskolódás:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

53-es komment.

Ehhez képest Balázs stílusa sokkal emberibb.

Nem tudod tagadni, hogy a nők sokkal erőszakosabbak, indulatosabbak, tárgárabbak ezen az oldalon, mint a pasik.

2022. jan. 27. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Vagyis #52-es komment. Ráadásul 100%-on áll!
2022. jan. 27. 15:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez az oldal nem mérvadó, olyan emberek járnak ide napi szinten, akik amúgy is frusztráltak, unatkoznak és/trollkodnak, tehát eleve van már valami bajuk.

A való életben nincs ilyen baromság, legalábbis az én köreimben, máshol meg nem tudom mit művelnek és fröcsögnek az emberek.

2022. jan. 27. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Gondoltam, nem csak a női mocskolódással van a baj, hanem a férfival is. De éreztem, hogy szerinted a nemi erőszakkal való fenyegetés, arról való ábrándozás nem sérti az álérzékeny lelkedet.
2022. jan. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!