Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők túl sokat képzelnek magukról férfiak szerint?
Ha ezt az oldalt veszem figyelembe, akkor igen.
Itt általában mindenki az inceleket cseszteti, de azok azon kívül, hogy folyamatosan panaszkodnak a nőkre (pl. az "egyszerűmelós kérdések), és téveszmeket terjesztenek, nem sok vizet zavarnak.
Ellenben a nők (tisztelet a kivételnek) azok, akik igazán tudnak fröcsögni. Káromkodnak (simán leírnak olyat szavakat, hogy "felreb*szik,") durván sértegetnek másokat, pl. "nyomult", "undorító vén féreg" stb., mert egyszerűen annyira önbizalomhiányosak, hogy vitát nem tudnak végigcsinálni normálisan.
A moderátorok időnként törlik ezeket a kommenteket, de én lementettem egyet most az előbb is, ha esetleg valaki megkérdőjelezné azt, amit mondok.
Ezen az oldalon a bizonyos nők lassan az incelek alá süllyednek emberségben.
Ha ebből az oldalbólindulunk ki akkor igen.
De ha körbenézel a környezetedben rájössz hogy ez nem így van.
Nöként írom, sok ilyen van. Nagy arcú közben buta és a ruhài úgy àllnak rajta mint egy zsàk krumplin.
Lenézöek, flegmàk sokan a semmire.
Miért mentettem volna le? De itt egy friss női mocskolódás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
53-es komment.
Ehhez képest Balázs stílusa sokkal emberibb.
Nem tudod tagadni, hogy a nők sokkal erőszakosabbak, indulatosabbak, tárgárabbak ezen az oldalon, mint a pasik.
Ez az oldal nem mérvadó, olyan emberek járnak ide napi szinten, akik amúgy is frusztráltak, unatkoznak és/trollkodnak, tehát eleve van már valami bajuk.
A való életben nincs ilyen baromság, legalábbis az én köreimben, máshol meg nem tudom mit művelnek és fröcsögnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!