Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tudnom nagyon ronda nőként felmutatni, hogy legalább átlagos külsejű férfi lehessen a pasim?

Figyelt kérdés
Hozzám hasonló ronda nők tapasztalataira vagyok kiváncsi azoktól, akiknek már volt átlagos külsejű pasija. Hogy ők mit tudnak ami miatt volt/van lehetőségük ilyen férfira?

2022. jan. 26. 17:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Szokták mondani hogy ronda nő nem létezik, csak kevés pia :D

Viccet félretéve a természet fontosabb. Sok átlagos, vagy csúnyább nő van kapcsolatban, sőt talán arányaiban még több is mint szép, mert azokkal sokszor csak szórakozni akarnak.

2022. jan. 26. 19:35
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Nekem egy puncit és vágósúlynál könnyebb valagat.
2022. jan. 26. 21:18
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
Diploma, egzisztencia, maximum egy fél vágósertés súlya.
2022. jan. 26. 21:20
 24/28 anonim ***** válasza:
39%
#23 Az mennyi kilóban?
2022. jan. 26. 21:23
 25/28 anonim ***** válasza:
34%
60 körül.
2022. jan. 26. 21:26
 26/28 anonim ***** válasza:
70%

Te is tudod, hogy ennek a kérdésnek nincs túl sok értelme... A magunkfajta már az első szűrőn sem megy át, akkor mégis mit tudnánk csinálni?! Velem legalábbis szóba sem állnak, köszönni sem szívesen szoktak, levegőnek néznek, rosszabb esetben érzékelhetően viszolyognak tőlem.

Ha nagyon erőszakosan nyomulsz, felszedhetsz valami legalja alakot, de gondolom, azt te sem szeretnél... Legalább átlagos külsejű pasiról ne is álmodj - nem is értem egyébként, hogy jut eszedbe egyáltalán, belém valahogy több racionalitás szorult ennél.

2022. jan. 26. 21:40
 27/28 anonim ***** válasza:
68%
Be kell csicskulni de durván.
2022. jan. 27. 22:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne milyen az átlagos pasi és milyen a csúnya nő?
2022. febr. 10. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!