Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tudnom nagyon ronda nőként felmutatni, hogy legalább átlagos külsejű férfi lehessen a pasim?
Figyelt kérdés
Hozzám hasonló ronda nők tapasztalataira vagyok kiváncsi azoktól, akiknek már volt átlagos külsejű pasija. Hogy ők mit tudnak ami miatt volt/van lehetőségük ilyen férfira?2022. jan. 26. 17:16
11/28 anonim válasza:
Max. szuper személyiség... de inkább próbálj meg ugyanannyira kevéssé felszínes lenni, mint amennyire a pasitól elvárnád.
12/28 anonim válasza:
Kifoghatsz normális külsejű férfit. Csak legyen sok pénzed és nézd el, ha esetleg az elmúlt 25 évben nem volt dolgozni egyetlen napot se... Ismerek ilyen házasságot.
Esetleg filmes példa Márszidárszi meg Dzseferzon.
13/28 anonim válasza:
Egy ismerősöm mondta : "ronda nő alatt van a legjobb pina"!
Csak azt válaszoltam : "egészségedre"
14/28 anonim válasza:
Itass meg egy kanos alfával 2 üveg bort egyből nem leszel neki ronda.
15/28 anonim válasza:
Számít a külső de nem annyira.
Mi az ami ronda? Komolyan kérdezem!
Azt kell kidomborítani ami nem az :)
Külső megfog a belső megtart.
Ha megfogod és rendszeresen van jó szex akkor annyi :) Sehova se fog menni...
16/28 anonim válasza:
Kérjük képpel alátámasztani a nagyon ronda fogalmát
17/28 anonim válasza:
Pl.: ha a lábad szép, akkor még tetszhetsz embereknek.
18/28 anonim válasza:
Egy jó haj, smink, alakodat tedd rendbe és nem leszel ronda.
19/28 anonim válasza:
Legalább átlagos külsejű pasiknak nem kell egy bányarèm.
20/28 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy milyen lehetsz, írd le, hogy hogy nézel ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!