Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha autóban ülve hosszasabban néznek csinos csajok, akkor annyira nem lehetek ronda, nem?
Nincs önbizalmam a nök terén. Nem mennék bele, de anyám fizikailag és lelkileg bántalmazott, szándékosan évekig megbetegített, amíg le nem bukott és el nem vettek töle. Mindig is értéktelennek gondoltam magam, sose vettem a bátorságot a nökhöz közeledni. Föleg élöben nagyon zavarban vagyok, rájuk se merek nézni, csak lefelé. Egyetlen hely ahol önbizalmam van, az autóm. Tudom hogy ez viccesen hangzik egy egészséges embernek, de így van. A saját tudásommal, munkámmal vettem, benne ülve úgy érzem elértem valamit. Szeretek szép ruhákat rendelni és autókázni, munka kapcsán jönni-menni. Amúgy nem járok sehova nagyon, nem is kellene ruhákat vennem, elég lenne egy melegítö, de szeretek öltözködni. Egy szép, új autóm van, büszke vagyok rá. Típusa mindegy, nem dicsekedni akarok.
Autóból merek mosolyogni a csajokra. Ma is 4 szép lány nézett meg az autómban, az egyik rám is mosolygott. Jól esett.
Szerintetek e szerint lehetne esélyem ha kiszállnék az autóból és megszólítanék valakit? Tudom, hogy jön majd hogy kamu, de sajnos tényleg ez az igazság. Informatikus vagyok, hiába van pénzem, attól még nem történik semmi sem. Az utcán a nök egy zavarban lévö srácot látnak csak.
1, nem erröl van szó, egyértelmüen egymásra nézünk piros lámpánál. Nem sminket igazítanak parkoló autónál. Amúgy ilyenben napi szinten részem van, mert egy társasház aljában van az irodám és visszatükrözö fólia van az ablakon😂
2, lehet, de ezt az autót én vettem, tisztességesen kerestem meg rá a pénzt, hozzám tartozik. Nem loptam, csaltam, közbeszereztem.
Az emberek nagyrésze visszamosolyog ha valaki kedvesen néz avagy mosolyog. Az is lehet csak bekepzeled az egészet, avagy arc alapján szimpatikus vagy.
Nem teljesen értem piros lámpánál hogyan akarsz kiszállni és leszólítani? Ettől függetlenül csak bátorítani tudlak, ha valaki szimpatikus, úgy érzed kölcsönös, van lehetőséged beszélgetni vele, akkor tedd meg! Legrosszabb esetben egy újabb élménnyel leszel gazdagabb.
Úgy gondoltam, hogyha pl szimpatikus egy nö és minden nap találkozunk így autón keresztül, akkor kerítenék rá alkalmat, hogy összefussunk. De azt se zárom ki, hogy megfordulok autóval és kiszállva megszólítom, bár ez talán elég creepy.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!