Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki sosem szexelt és csókolózott már 30 éves kor felett van?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki annyira ronda, hogy ronda külseje miatt, senkinek nem akar összejönni vele. Ez miatt sosem szexelt és csókolózott már 30 éves kor felett van? Csupán kíváncsi lennék, hogy mennyire vagyok egyedül ezzel a dologgal.

2022. jan. 23. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
Danny de vito szerintem nem ronda. Rohadt jó fej pasi, mégha nem is 10/10kinézetű.
2022. jan. 23. 21:00
 22/28 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok gyökér!!

Csak egy nő , aki próbálta volna kicsit más oldalról megközelíteni az önbizalmatokat..

De hagyjuk..

2022. jan. 23. 21:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Jelen. (39f)
2022. jan. 23. 21:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Van. Csók 1x volt. Több, mint 20 éve. Szex soha. Barátságok alakultak, de valahogy egyik nővel sem lett több az ő részükről. (35/F)
2022. jan. 23. 21:38
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

Nekem van két ilyesmi barátom. Mi még csak most lépünk be a harmadik évtizedbe.

Igaz, nem kérdeztem rá konkrétan, de 99%, hogy nekik még csók se volt.

Nőjük sosem volt, arról se meséltek, hogy esetleg valami randiféleség lett volna.

Mindkettőjük nem mer a nőknél kezdeményezni. Külsőre mit mondjak, egy picivel talán az átlag alatt vannak, de nem rondák, nem is kövérek.

Szóval, ha kicsit bátrabbak lennének, talán lehetne valami nőjük.

2022. jan. 24. 02:30
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

"valami nőjük"

Valami nője bárkinek lehet. Sokan, így én is inkább egyedül maradok, mint hogy valami ronda nővel kelljen kezdenem. Lehet náluk is inkább erről van szó, pláne az általad leírtak fényében, miszerint valószínűleg szarul néznek ki.

2022. jan. 24. 02:39
 27/28 anonim ***** válasza:
59%

Rengetegen vagyunk, egyre tobben, ahogy a noi hipergamia elinflalja a parkapcsolati piacot.....

37F incel

2022. jan. 24. 02:50
 28/28 anonim ***** válasza:
20%
Én 25" vagyok és prostikkal sikerült csak de legalább nem vágyok már annyira a szexre tudom milyen nőt fogni stb vol kövér, nagyon formás modell alkat, vékony, alacsony és magas ekem mind egyforma volt max egyik másiknak szűkebb volt ezért jobban élveztem
2022. jan. 25. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!