Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kotozkodik így hirtelen? Pláne, hogy okot se adtam neki!?
Figyelt kérdés
Le szedtem egy híres appot hátha szerencsével járok... Mivel dolgoztam nagyon időm se volt nézni... Kapom az üzenetet a pasitol... Ilyen szimpatikus vagyok neki még amolyan lenne e kedvem ismerkedni vele... (nem csúcs kategóriás, legalábbis nem az esetem igazán, hátha normális...) meg köszöntem válaszoltam, hogy igen de dolgozom... Utána jönnek az üzenetek, hogy ilyen furcsa vagyok még amolyan (semmi olyat se írtam neki amire ezt tudta volna mondani) adjam már meg neki a fb profilom. Na nekem nem kelett több meg kérdeztem most talán unatkozik-e, mellesleg ezek utána meg annyira se kötelességem meg adni!! (ha normális lett volna akkor azt mondom igen). Semmi válasz nem jött. Ez mire jó?!
Élvezik, hogy ott kotozkodik ahol tud?! N30
2022. jan. 20. 09:09
A kérdező szavazást indított:
Direkt csinálja
Unatkozik
Ezzel akar felvagni!?
Idióta gyökér
9 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést ha at írt pár szót utólag néztem, azt véletlen ki hagytam, hogy a profilja azt írja normális not keres és nem sugar daddy... (ezt se tudom hova tenni)
2022. jan. 20. 09:10
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinte én vagyok a furcsa, amit nem tudok hova tenni... Mire jó ez a viselkedés? Meg nem kaptam ilyet és kicsit roszul esik... 39 egyébként
2022. jan. 20. 09:19
4/5 anonim válasza:
ne foglalkozz vele... lesz ennél keményebb élményed ott
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!
2022. jan. 20. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!