Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért piszkalodni, kotozkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkalodni, kotozkodik ismerkedés közben?

Figyelt kérdés
Esküszöm mint egy kisgyerek. Le kell csesznem, akkor át vált normális uzemmodba. Hullámokban be szologat, kotozkodik... 39 éves létére. Ezt a viselkedés nem tudom most hova tenni, tegnap óta beszélgetünk, de közben nagyon be jövök neki, meg örül, hogy nem tűntem el. Nem értem. N30
2021. aug. 17. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Örül, hogy nem tűntél el?

AZ előzőek talán pont ezért tűntek el mellőle. :-)))

Nézd, én utálom az ilyen embereket, de ha neked bejön, akkor hajrá!

2021. aug. 17. 10:25
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Ezt tényleg meg kell kérdezned itt? :)))

Baromi jól nézhet ki a pasas, ha ezen gondolkozol még. :D

2021. aug. 17. 10:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ovoda szint.mindig annak a haját huzzák aki tetszik
2021. aug. 17. 10:56
 4/14 A kérdező kommentje:
2 azt kérdezek meg amit akarok. Ha nem tetszik eszleny, akkor minek írtál ide? Huuu... Neee 😂
2021. aug. 17. 10:56
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg topicot kellene nyitni a "csak panaszkodni jöttem ide, de nagy ívben tojok minden hozzászólásra, esetleg ami engem igazol arra nem" kategóriának.
2021. aug. 17. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

4: Annyira aranyos amikor valaki nem képes a sorok között olvasni és még utána sértegeti is a másikat durcásan. 😅 Ja, nem! :D

Fusd át még egyszer amit írtam! :) Nem a jogodat kérdőjeleztem meg, hogy ide írj, hanem azt szerettem volna sugallani, hogy ez tényleg kérdés azok után ahogy viselkedett? 😉 Sok sikert a kiszemelteddel! 😗

2021. aug. 17. 11:47
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

"azt kérdezek meg amit akarok. Ha nem tetszik eszleny, akkor minek írtál ide? Huuu... Neee 😂"

Nem a legélesebb kés vagy a fiókban, ugye???

2021. aug. 17. 12:35
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Remélem mellette maradsz jó sokáig és hosszú szenvedésben lesz részed. :D
2021. aug. 17. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Totál ilyen vagyok. Ez olyan, mint egy kiskutya üzemmód. De szerintem jó, hiába gyerekes, de jó.

Vedd figyelembe azt, hogy kicsit dominálhatsz felette így:).

2021. aug. 17. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésed első mondatával megválaszoltad.

Gondolom jól néz ki és ezért dumálsz még vele. De dolgod

2021. aug. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!