Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért piszkalodni, kotozkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkalodni, kotozkodik ismerkedés közben?

Figyelt kérdés
Esküszöm mint egy kisgyerek. Le kell csesznem, akkor át vált normális uzemmodba. Hullámokban be szologat, kotozkodik... 39 éves létére. Ezt a viselkedés nem tudom most hova tenni, tegnap óta beszélgetünk, de közben nagyon be jövök neki, meg örül, hogy nem tűntem el. Nem értem. N30
2021. aug. 17. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
mert belül aranyosnak érzi azokat a szavakat amikre te azt hiszed sértésként szánja neked, lehet ha kicsit morcos leszel akkor még aranyosabbnak tűnsz.
2021. aug. 17. 14:18
 12/14 A kérdező kommentje:
5#topicot kéne rólatok is indítani csak kotozkodo, piszkalodni, beszologat i gusztustalan ül, minél bunkó b legyek a kerdezohoz mert szár az életem, ezért normális emberi módban nem fogok válaszolni mert nem megy című rovat!! :) szerencsétlenek... Remélem az oromotok meg volt
2021. aug. 18. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, megkérdezted, hogy miért viselkedik úgy egy 39 éves férfi, mint egy kisgyerek. Mert kötözködik, beszólogat. Erre írták, hogy akkor nem is kérdés, hogy hagyd őt, keress valakit, aki érettebb. Ezt te félreértetted, és arrogánsan, lekezelően beszóltál. Erre reagáltam, hogy nem is nézed meg rendesen ki mit ír, csak azt szűröd le, hogy nem veled értenek egyet. Ami még önmagában nem is lenne akkora baj, csak ez a stílus, amivel lereagáltad.

De ebben csak megerősítetted a gyanúmat, hogy nem rossz passzba voltál éppen, hanem te ilyen vagy, amit a 12-es kommentben produkáltál.

Lehet önmagadon is kellene kicsit fejleszteni és nem mindent támadásnak venni, hanem először gondolkozni, aztán megszólalni, cselekedni.

2021. aug. 18. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:

hát mucika...

Szerintem ne lepődj meg, ha ilyen idiótákat fogsz ki, tudod: a hasonló a hasonlót vonzza.

2021. aug. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!