Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán való ismerkedés 99%-ban kudarcot von maga után?
Nem arra gondolok, hogy ott keringek az utcán mint egy idióta várva arra, hogy jöjjenek a nők, akiket sorban szólíthatok le.
Hanem olyanra, hogy például ma is a buszmegallóban sokáig szemeztünk egy lánnyal, de nem mertem megszólítani, mert itt azt olvastam, hogy a nőket békén kell hagyni, nem azért állnak a buszmegállóban vagy sétálnak az utcán, hogy az ember megszólítsa őket. Ha valaki kezdeményez is, azt szinte biztos, hogy elutasítják.
Szóval nem csináltam semmit, mert nem akartam, hogy elutasítson, azért ha az embert tényleg ilyen arányban kioffolják, mint ahogyan azt itt írják, az nem tesz jót az önbizalmának gondolom.
2.
A kérdésed olvasva, szerintem azon már túl vagy...
Ha nem is 99,99%-os, de nem biztos, hogy mindenkinek bejön... :,D
Gondoljunk csak bele... Ha valaki sétál a járdán, vagy áll a buszmegállóban, annak többnyire éppen dolga van, vagy lesz. Ilyenkor az emberek nem igazán akarnak beszélgetni (tisztelet a kivételnek), mert kötelezettség közben/előtt inkább már azzal foglalkozik "fejben".
De tegyük fel, hogy valaki mégis odamegy beszélgetni vele. Oké, de miről?! (Nem biztos, hogy van közös téma.)
Továbbá, mi alapján választod ki, hogy kivel akarsz beszélgetni?! Csak random?! (Nem biztos, hogy tudsz az illetőről bármit is. Az oké, hogy azért mész oda, hogy ismerkedj, de mi van, ha ő meg nem akar?! Sőt...)
Ismeretlenekkel mindenki óvatosabb. (Na, de ha még oda is megy... ._.)
Az utca alapból nem egy nyugis hely. Tele van olyan "ingerekkel", amikre oda is kell figyelni. (Ismerkedés szempontjából előnyösebbek az olyan helyszínek, ahol lehet is a másikra figyelni.)
Sokkal egyszerűbb pl: egy beülős kajáldában, ahova tegyük fel hetente többször is jár az ember ebédelni. Előbb utóbb többször is találkozol olyanokkal, akik pl: ott dolgoznak, vagy hozzád hasonlóan törzsvendégek. És akarva-akaratlanul egyszerű kérdésekből beszélgetések alakulnak ki, mert lényegében senki nem tud "elmenekülni"... :,D
Ez az EXCELL gyerek egyre nyomorultabb...kész.
Kérdező, utcán lehet, szabad és kell is ismerkedni, de ésszel és szabályokkal.
- Normális, ápolt külső kell.
- Megfelelő helyszín és idő kell. (Ne éjjel, aluljáróban!)
- Megfelelő szinten legyen a csaj hozzád képest.
- Megfelelő, helyzethez illő nyitóduma kell.
a buszmegállós csajozásra csináltunk 1x egy tesztet.
lefékeztünk kispolszkival, hogy szia! nagyon szép lány vagy, elvihetlek?
10/3 beszállt a kocsiba.
aztán megcsináltuk óriás bmw vel is.
10/9 beszállt.
szóval nem reprezentatív, mert csak 20 csaj volt, de érdekes.
Egy ismerősöm a feleségét a buszon ismerte meg. Egy kanyarban óriásit fékezett a busz, a hölgy beleesett az ölébe:)) Ebből indult az első beszélgetés, majd a többi is:))
2. Szintén sztori a villamosból : egy hölgy és egy fiatalember már egy ideje szemeztek. Egy idő után a fiatalember rámosolygott a hölgyre és megkérte, hogy legyen már kedves elrejteni valakit, hogy végre megszólíthassa:) erre a hölgy annyira megijedt hirtelen, hogy kiesett a táskája a kezéből, abból meg szanaszét gurult minden a rúzstól keresztül a tamponjáig, ami darabonként hullott az ülések alá:) a srác úriember módjára mindent felszedett :) a mai napig egy párt alkotnak:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!