Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aszexuálisoknál kapcsolatban az összebújás pontosan mit jelent?
Bár én nem vagyok aszexuális, de igazából sok dolgot ki be tudok kapcsolni magamban, vagy máshogy kedvem szerint formálni, valamint az elmében is elég jártas vagyok.
Mesztelenül jobb feküdni, mert úgy mond "nagyobb" a közelség, csak nincs benne szexualitáshoz köthető energia.
Úgy kell elképzelni, mint a szexuális összebújást. Ugyanaz. Abban sincs szexualitás, hanem érzelmek, szerelem, törődés.
Lehet, hogy ez átfordulhat szexbe, de ez a ritkább, míg az aszexuálisoknál nem fordulhat át szexbe. Ennyi.
Két személyiség egymásra figyel romantikus érzelmekkel.
Aszexuális vagyok, nekem ez a vágyam, hogy legyen valaki, akit szerethetek és egész éjjel ölelhetem, bújhatok hozzá. :3 Meg úgy mindig amúgy, amikor kettesben vagyunk.
Természetesen no koitusz. Soha. Never. Nie.
Egyrészt az aszexuálisok is szerethetnek szexelni. Csak nem tartanak szexuálisan vonzónak senkit. De ettől még magát a szexet élvezhetik meg érdekelheti őket.
Másrészt az összebújás pont ugyanolyan, mint azoknál a pároknál, akik szexuálisan vonzódnak egymáshoz. Vagy nem tudom, más pároknál nem szokott olyan enni, hogy mondjuk úgy néznek filmet a kanapén, hogy az egyik ráhajtja a fejét a másik vállára, vagy összeölelkeznek és bebújnak egy takaró után, és nem szexelnek, csak így ülnek, mert jólesik nekik a másik közelsége? Voltam már kapcsolatban nem aszexuálissal, és mi csináltunk ilyet. Az aszexuális partnereimmel is pont ugyanilyen az összebújás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!