Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy nő azt írja, hogy 'időre van szükségem'? És mit jelent, ha egy férfi írja ugyanezt?
Figyelt kérdés
Nők, férfiak véleményére egyaránt kíváncsi lennék. Ti milyen esetben használjátok ezt a mondatot?
Annyival kiegészítem, hogy nem kapcsolatról van szó, hanem ismerkedési szakaszban történik ez, látszólag semmi előjel nélkül. Tapasztalatokat is írhattok, konkrét sztorikat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 17. 22:06
1/9 anonim válasza:
Nő esetében: Nem jó a hold állás.
Férfi esetében: Nincs pénzem buszra.
2/9 anonim válasza:
Nő: még dugni akar sok sok másik faszival
Férfi: van másik csaj akit jobban megdugna, de nem akar bizonytalan miatt kockáztatni.
3/9 A kérdező kommentje:
2-es férfi verzió: és ha már megdugta a csajt?
2022. jan. 17. 22:35
4/9 A kérdező kommentje:
Mármint a bizonytalant.
2022. jan. 17. 22:36
5/9 A kérdező kommentje:
Meg a másik csajt is 😂
2022. jan. 17. 22:36
6/9 anonim válasza:
Férfi : szexelni jó, komolyat nem akarok, de nem akarom hogy lelépjen mert akkor nincs több szex vele. Nincs ló jó a szamár is alapon tartom.
Nő: kB ugyanez
7/9 anonim válasza:
Van egy prioritási sor, aminek te nem a legelején vagy. Ha te kerülsz sorra, akkor épp rossz passzban van.
8/9 anonim válasza:
Ha nő írja, akkor azt jelenti, hogy nem nézel ki elég jól. Ha férfi írja, akkor azt jelenti, hogy időre van szüksége.
9/9 anonim válasza:
Csak a női oldalt tudom képviselni: “Depressziós vagyok egy kapcsolathoz és nagyon nyomulósnak tűnsz. Hagyj békén.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!