Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként hogy reagálnál ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy reagálnál ha egy férfi ilyennel menne érted első randira?

Figyelt kérdés

Ez egy két személyes elektromos moped.

[link]

2022. jan. 17. 21:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva meséli a barátnőjének:

Képzeld, eljött értem egy ilyen kis vakarék valamivel, hát tudod, nagyon berágtam.

Az előző pasimnak volt egy valódi 20 éves bömbije (németből), nagy hangú, vastag kerékű, tudod olyan macsós, mindenki megbámulta amikor megállt a bérház előtt. Ez meg csak úgy hangtalanul odagurult egy ilyen nyomorék prüntyögővel.

Amúgy az egész bérház az ablakból bámulta, persze hogy nekem meg fenn égett a pofám az ablakba.

Le se mentem hozzá, küldtem egy sms-t hogy húzzon el.

Másnap mondták, hogy egy ilyen kis izé 2 és fél milla, de csak a belvárosba használja. Ja, mer' amúgy egy pénzes csávó, van egy luxus lakóbusza, egy Masereti Levanteje meg valami 10 személyes hajója horvátba.

Szóval ezt akkor jól benéztem Margitkám....... :(

2022. jan. 18. 17:01
 32/33 anonim ***** válasza:
Egyéb: nem szállok be első randin idegen férfiak kocsijába.
2022. ápr. 9. 22:22
 33/33 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem nem tetszik, és meg is mondom miért: én sosem értettem azokat, akik ilyen kicsi kocsit vesznek. Nem tudom, árban mennyi, lehet, hogy olcsóbb, de akkor már inkább gyűjtenék még. Ez a kocsi arra vall, hogy smemi előrelátás: örökké csak 2 személy utazhat benne, nagy csomagot hova teszel? Mi lesz, ha többen lesztek stb.?
2022. ápr. 9. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!