Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy reagálnál ha egy férfi ilyennel menne érted első randira?
Ez inkább amolyan bohém járgány, legalább is úgy tudnám elképzelni. Inkább egy külön vicces program keretében tudom ezt elképzelni, hogy kimegyünk vele valahova és ott én is kipróbálhatom.
Amúgy randira nem igénylem, hogy értem jöjjenek. Van autóm nekem is.
Ezzel legalább könnyebben lehet parkolóhelyet találni. Budapesten ez nem egy utolsó szempont.
N
most ez olyan snassz?
Anno az az exnek egy jaguár kupéja volt, az első randin egy kölcsönautóval jött értem, mert szervizben volt a másik, a 2. randin, már jött a jaguár :-).
Nem kell feltétlen itélkezni kinek milyen tulajdona van..
lehet elsőre akármilyen felsőkategoriás autóval érkezik, de nem az övé, te pedig fülig beleestél a hercegbe...
Nekem amúgy tökmindegy lenne mivel jön.
De ennél sikítva feküdnék a röhögéstől olyan CUKI! Nem nyughatnék míg meg nem engedi hogy kipróbálljam. :)
Arra szavaztam, hogy had vezethessem is.
De igazából nem érdekel. Örülnék, hogy ő ott van, sőt még, hogy visz is valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!