Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel férfiak 99%-a alkalmatlan párkapcsolatra vagy csak szexre is?
Nagyon sok férfi panaszkodik hogy nőknél már olyan magasan van a léc hogy azt megugrani szinte képtelenség.
Mi férfi szemmel rengeteg vonzó nőt látunk, de a ti oldalatokról nézve ez hogy van?
Szóval mentek az utcán és csak azt látjátok hogy alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb, koszlott, szakadt "csöves" férfi téblábol, és gyakorlatilag ti pedig mintha tűt keresnétek a szénakazalban, hogy megtaláljátok végre az egyetlen tökéletes férfit?
19
Edricus nyilván úgy hiszi, hogy a párkapcsolatban, házasságban élők minden időt sülve-főve együtt töltenek, és az embernek nincsen "én" ideje..
A nők jobban válogathatnak, ezért nagyobbak az elvárásaik. Amíg a férfiak többféle nőre nyitottak, a nők csak az elérhető legjobbakra.
A rejtély az, hogy ezen miért akad itt ki egy csomó "nő", amikor a való életben ezt a nők is nyíltan elismerik.
# 25
de hogy lehet hogy minden férfi belül is ennyire hibás???
szóval ha ilyen sok nő, ilyen sok problémás férfit talál, az nem az lehet hogy a nőkkel van valami gond? hogy lehet állandóan csak hibákat találni???
26
A felük mellett nem is volt apa, mikor felnőtt. Ez az egyik ok. Mellettem sem, de nekem nem férfi mintát kellett elsajátítanom, anyám meg nagybetűs nő. :D
A másik a fene nagy szabadság. A többség nem vállal felelősséget maga sem, nem csak az apja. Mikor azt mondom, nem lennék vele kapcsolatban az alapján, ahogy a barátnőjével bánik, pontosan arra gondolok, hogy lelép és megy az éjszaka közepén haverokkal szórakozni, a barátnője érzései meg le vannak szarva, vagy csapódik vagy marad otthon. Csomószor volt, hogy egyedül jött át hozzánk és ittmaradt iszogatni, hívta a barátnője, de szart rá. A másik srác arról beszélt, hogy van egy fake instája, ami arra van, hogy szándékosan nőket nézegessen rajta. A barátnője nem tud róla, mert csak hiszti lenne, azért meg minek. Van közös lány ismerősünk, láttam néha azzal is szemtelenül flörtölni egy másik foglalt barátom. Szépen kitörli az üzikéket magának, mikor hazamegy, aztán jólvan.
Abszolút kevés férfit látok párban gondolkodni... Azokról már nem is beszélek, ahol született baba. Nem hiszem, hogy brutálisan félreismertem volna a párom, mert elég jó érzékem van már ezekhez a dolgokhoz, de gyereket nem akarok még így sem, nem akarok úgy járni, mint anyám vagy egy másik barátnőm.
# 27
párban gondolkodás azt jelenti megszűnik egyénként gondolkodni és úgy gondolkodik hogy 'mi' ?
valójában nők fejében ez a 'mi' egy illúzió nem?
A 'mi' alatt valójában nem azt érted hogy a férfi aki veled van annak csak te létezzél a fejében?
29
Az pont azt jelenti, hogy számolsz azzal, hogy kapcsolatban vagy és a tetteid egy másik embert mélyen megbánthatnak, aki számít rád és veled tervez (veled ellentétben). Egy kapcsolat csapatmunka. Ha játszottál csapatsportot, tudod, hogy milyen, mikor az egyik játékos megfeledkezik a csapatról: az esetek 99%-ában nem sül el jobban, mint ahogy elsülhetett volna, ha csapatjátékos marad. Nem önmagad feladásáról van szó, sokkal inkább egy erősen hozzád illő (ezért kell jót választani) emberrel való közös irányításról és egyeztetésről egy közös, nagyobb és kifizetődő jó érdekében. De nem való ez mindenkinek, sőt, sokkal kevesebb embernek, mint aki párkapcsolatosat akar játszani. Mert persze, a gyümölcseit le akarja aratni a kapcsolatnak, a szexet, azt, hogy amikor neki(!) szüksége van valamire a másiktól, akkor bevédje vagy kinyalja a fenekét, de ezt egy normális partnerrel nem lehet eljátszani kölcsönösség nélkül, mert szemrebbenés nélkül otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!