Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel férfiak 99%-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel férfiak 99%-a alkalmatlan párkapcsolatra vagy csak szexre is?

Figyelt kérdés

Nagyon sok férfi panaszkodik hogy nőknél már olyan magasan van a léc hogy azt megugrani szinte képtelenség.

Mi férfi szemmel rengeteg vonzó nőt látunk, de a ti oldalatokról nézve ez hogy van?

Szóval mentek az utcán és csak azt látjátok hogy alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb, koszlott, szakadt "csöves" férfi téblábol, és gyakorlatilag ti pedig mintha tűt keresnétek a szénakazalban, hogy megtaláljátok végre az egyetlen tökéletes férfit?

2022. jan. 16. 20:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%
Ez ez egy ”városi”gyakoris legenda.Egy legenda ami csak nő mint egy rossz fekete lyuk, az itteni hisztériabajnokok által.
2022. jan. 16. 20:20
 12/41 anonim ***** válasza:
71%

11.

Oh, ha az itteni legendák mind igazak lennének - az lenne még a vicces világ. Mindenki milliós nettóval mászkálna - a napi fél órás munka után bőven maradna idő - és csak egyetlen autó létezne ami a béemvé :D

2022. jan. 16. 20:22
 13/41 anonim ***** válasza:
94%

Én sok normális pasit látok a való életben magam körül (pl. munkahelyen is).

Szerintem a selejtje rinyál itt, rajtuk pedig az Isten sem segít.

2022. jan. 16. 20:23
 14/41 anonim ***** válasza:
82%
Van mindenféle nő, és mindenféle férfi, és az emberek többsége kapcsolatban van. És az emberek többsége átlagos külsejű.
2022. jan. 16. 20:24
 15/41 anonim ***** válasza:
38%

13.

Az érdekes kérdés, hogy akkor pl. te miért vagy az oldalon, ha itt csak selejt van...? Miért van valaki egy olyan oldalon ahol szerinte a selejt emberek gyülekeznek?

2022. jan. 16. 20:24
 16/41 anonim ***** válasza:
80%
15-ös, szeretek idejárni, ha jókat akarok röhögni, mindössze ezért. Pasi köszi, már nem kell, 4 éve házas vagyok.
2022. jan. 16. 20:27
 17/41 anonim ***** válasza:
23%

16.

Házasként a gyakorit bújni... érdekes dolgok ezek :)

2022. jan. 16. 20:28
 18/41 anonim ***** válasza:
87%
#15 Van aki rinyálni jön ide, és van aki szórakozni, vagy ha komoly kérdést lát segíteni.
2022. jan. 16. 20:28
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

17-es, te már csak tudod, párkapcsolati szakértő vagy, nem igaz? Mindössze csak a saját életedben nem tudsz rendet tenni.

Igen, házasként gyakorizom, más olvas, tévézik, én pedig ide járok röhögni a magad fajtákon.

Vagy csak szingliknek való a gyakori?

2022. jan. 16. 20:30
 20/41 anonim ***** válasza:
23%

Nálam pont az a helyzet hogy én a nők 99%-át boldoggá tudnám tenni, de mivel olyan nőre vágyom belsőleg és külsőleg amilyen én vagyok, így sajnos a nők 99%-a engem nem tud boldoggá tenni.

Néha úgy gondolom sokkal jobb lenne átlagosnak lenni , mert így nagyon egyedül érzem magam a világban. :(

2022. jan. 16. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!