Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel férfiak 99%-a alkalmatlan párkapcsolatra vagy csak szexre is?
Nagyon sok férfi panaszkodik hogy nőknél már olyan magasan van a léc hogy azt megugrani szinte képtelenség.
Mi férfi szemmel rengeteg vonzó nőt látunk, de a ti oldalatokról nézve ez hogy van?
Szóval mentek az utcán és csak azt látjátok hogy alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb, koszlott, szakadt "csöves" férfi téblábol, és gyakorlatilag ti pedig mintha tűt keresnétek a szénakazalban, hogy megtaláljátok végre az egyetlen tökéletes férfit?
11.
Oh, ha az itteni legendák mind igazak lennének - az lenne még a vicces világ. Mindenki milliós nettóval mászkálna - a napi fél órás munka után bőven maradna idő - és csak egyetlen autó létezne ami a béemvé :D
Én sok normális pasit látok a való életben magam körül (pl. munkahelyen is).
Szerintem a selejtje rinyál itt, rajtuk pedig az Isten sem segít.
13.
Az érdekes kérdés, hogy akkor pl. te miért vagy az oldalon, ha itt csak selejt van...? Miért van valaki egy olyan oldalon ahol szerinte a selejt emberek gyülekeznek?
16.
Házasként a gyakorit bújni... érdekes dolgok ezek :)
17-es, te már csak tudod, párkapcsolati szakértő vagy, nem igaz? Mindössze csak a saját életedben nem tudsz rendet tenni.
Igen, házasként gyakorizom, más olvas, tévézik, én pedig ide járok röhögni a magad fajtákon.
Vagy csak szingliknek való a gyakori?
Nálam pont az a helyzet hogy én a nők 99%-át boldoggá tudnám tenni, de mivel olyan nőre vágyom belsőleg és külsőleg amilyen én vagyok, így sajnos a nők 99%-a engem nem tud boldoggá tenni.
Néha úgy gondolom sokkal jobb lenne átlagosnak lenni , mert így nagyon egyedül érzem magam a világban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!