Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 föltött már csak a praktikus dolgok szàmìtanak ès nem a szerelem?
Milyen vagyonod van, milyen karriered, lehetőleg közel lakjunk egymàshoz, jò ha ugyanabban az utcàban.
A szerelem, vonzalom màr hàttèrbe szorul? Nem ez a legfontosabb? Ilyen kor felett inkàbb a praktikus dolgok számìtanak?
Egy 15 év utàn ùjra pàrkereső 42 éves nő.
Remélem 42 évesen nem vagy ilyen hülye, mert akkor tényleg mindegy!
Én ezt lúzer pasi kiírásának érzem. Szerelem az az, ha megérintesz valakit, és a villámok csapkodnak, 200-600km-ról lónyál surrogása nem az. 1000-ből 1, aki minden személyes találkozás nélkül csak esélyest talál.
Tudtam, hogy le fogtok hülyèzni. 😁
Egyébként igen, nő vagyok ès 42 éves. Ez kizàrja, hogy ilyesmin kondolkozzak? Hmmm
Egyébkènt nem annyira sajàt tapasztalat, inkább csak amit a környezetemben làtok, hallok. Egyik 45 èves fèrfi ismerősöm mesélte, hogy megismerkedett egy nővel. 2 hàza van ès egy üzlethelyisège. Ez volt az első mondat, amit leírt róla. Nem azt, hogy kedves, vicces, csinos bàrmi személyeset, hanem csak a vagyonàt. Nekem ez kiábràndítò.
És kövezzetek meg nyugodtan, hogy 42 éves nő lètemre mèg mindig szàmìtanak az emberi értékek is, ès nem csak a vagyon.
Attól, hogy a férfi ismerősödnek elsősorban a praktikus és anyagi szempontok számítanak egy nőnél, abból nem következik, hogy ez általános tendencia és 40 felett nekünk már bizony lefőtt a kávé, már csak a nyárikonyhát kell hozzáadjam a közös vagyonhoz és kész is vagyunk.
43 évesen ismerkedtem meg a párommal, 3 évvel ezelőtt. Szerelemből fogunk összeházasodni idén. Nem praktikus és nem anyagi okokból, sőt. Elég sok áldozatot kellett hoznunk a kapcsolatunkért, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!