Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nekem is barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nekem is barátnőm?

Figyelt kérdés

Mit kell tennem hozzá?

29/F

2022. jan. 14. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Akkor egyedül maradtam. Barátaim nincsenek"

Párkapcsolat helyett kezdj el barátokat szerezni! Tanulj meg más emberekkel beszélgetni és idővel a csajozás is könnyebben fog menni. Ezeket a dolgokat viszont senki nem csinálja meg helyetted, ha nem akarod megemelni a segged és az otthonülés helyett szociális életet élni, semmi se fog változni!

2022. febr. 4. 08:31
 22/26 anonim ***** válasza:
21: És mi a helyzet azzal akinek nem sok, de azért néhány jóbarátja akadt az évek során, nincs gond a barátkozással, beszélgetéssel, de sosem alakul "több"? :)
2022. febr. 4. 17:46
 23/26 anonim ***** válasza:
22: Mit tettél érte? Mivel töltöd szabadidőd? Hány új nőt ismersz meg egy héten? Mit tanultál az elutasításokból, mit csinálsz másképp? Lány barátaid mit mondanak, miért nincs barátnőd? Ha nincs lány barátod miért? Hány új dolgot tanultál meg az elmúlt éven és mit? Miben fejlődtél a munkádban? Hol laksz?
2022. febr. 4. 17:51
 24/26 anonim ***** válasza:
23: "Egy héten"?! Inkább hány nőt egy évben!
2022. febr. 4. 17:52
 25/26 anonim ***** válasza:
23 "Lány barátaid mit mondanak, miért nincs barátnőd?" Nem értik, "nincs veled semmi gond" és hasonló semmitmondó dolgok.
2022. febr. 4. 17:56
 26/26 anonim ***** válasza:
68%
A palvinbarbis tényleg működik, kipróbáltam. Ott találtam meg a barátnőm aki Bradpittes babát égetett.
2022. febr. 5. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!