Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szitu egy magas labda lehetett?
Konditeremben odajött hozzám egy nagyon csinos nö (30 körüli mint én) segítséget kérni. Kérte hogy fogjam a kezét a súlyok helyes tartása miatt, közvetlen mögötte álltam, alig tudtam úgy helyezkedni, hogy bunkó módra ne dörgölözzek hozzá. Szünetekben elkezdte mondani, hogy ö most költözött a városba, nem ismer itt senkit, semmit, dumált-dumált. Majd amikor végzett a gyakorlattal én mentem a dolgomra. Éppen futógépeztem amikor elment elöttem és rámnézve mosolygott.
Eszembe se jutott hogy akarhatott valamit. Minden nöismerösöm azzal szokott jönni, hogy a terembe edzeni járnak, nem pasizni és én se akarjak ott semmit mert rohadt idegesítö tud lenni.
Szerintetek? Ha jel volt, buktam a dolgot?
Hát figyu, valszeg szimpi voltál neki :D Ha nekem valaki nem jön be, tuti nem kérem tőle, h fél cm-re álljon tőlem és segítsen súlyzózni.
Biztos összefuttok még a teremben, akkor dobd be az ötletet, hogy van-e kedve valamelyik délután egy kis városnézéshez kettesben.
Valóban igaz, hogy terembe edzeni járunk és én azért sem ismerkedek ott, mert szerintem nem nézek még ki elég jól, hogy ezt magabiztosan megtegyem.
De ha a fentebb említett dolog nem így lenne és egy pasi aki tetszik, valami hasonló módszerrel próbálkozna és szimpi lenne, nem küldeném el nyilván:D
Ezzel szerintem mindenki így van.
Meg nyilván vannak azok a csajok, akik ha elmennek edzeni, fél terem tapad rájuk, miközbe ők nem akarják (mindegy milyen férfiak) igen azt értem ha nem akarnak.
De aki vevő az ismerkedésre azt nem zavarná ilyen esetben.
Tuti találkoztok még, ha neked szimpi, menj oda bátran.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!