Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a szitu egy magas labda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szitu egy magas labda lehetett?

Figyelt kérdés

Konditeremben odajött hozzám egy nagyon csinos nö (30 körüli mint én) segítséget kérni. Kérte hogy fogjam a kezét a súlyok helyes tartása miatt, közvetlen mögötte álltam, alig tudtam úgy helyezkedni, hogy bunkó módra ne dörgölözzek hozzá. Szünetekben elkezdte mondani, hogy ö most költözött a városba, nem ismer itt senkit, semmit, dumált-dumált. Majd amikor végzett a gyakorlattal én mentem a dolgomra. Éppen futógépeztem amikor elment elöttem és rámnézve mosolygott.

Eszembe se jutott hogy akarhatott valamit. Minden nöismerösöm azzal szokott jönni, hogy a terembe edzeni járnak, nem pasizni és én se akarjak ott semmit mert rohadt idegesítö tud lenni.

Szerintetek? Ha jel volt, buktam a dolgot?

2022. jan. 14. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A történet alapján ismerkedni akart szerintem. És igen, álatlában nem pasizni járunk kondi terembe, de viszonylag ritka, amikor új városba költözik valaki és senkit nem ismer.
2022. jan. 14. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
A nők csak addig mondják ezt, hogy "XY helyen nem akarnak ismerkedni", amíg nem az ő számukra Mr. Tökéletes menne oda ott hozzájuk. Szívesen ismerkednének ők boltban, buszon, edzőteremben, stb. Csak a megfelelő pasi menjen oda hozzájuk. Te ennek a csajnak éppen ez voltál. Igen, ezt elkúrtad.
2022. jan. 14. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"Minden nöismerösöm azzal szokott jönni, hogy a terembe edzeni járnak, nem pasizni"

Nyugi, az ilyen "nem azért megyek oda, hogy" dumákat mindig akkor mondják, ha nem vagy az esete. El ne hidd már! Miért, iskolába, egyetemre, munkahelyre ismerkedni járunk? Ugye, hogy nem. Mégis sokan ott ismerik meg a párjukat. Szóval ezt engedd el.

Bejössz neki, ez napnál világosabb. Ha neked is bejön, nyugodtan folytasd a kezdményezést ;)

2022. jan. 14. 09:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Még az előző vagyok.

Akkor sem buktad a dolgot, ha jel volt. Ha legközelebb összefuttok a terembe, nyugodtan menj oda beszélgetni, aztán majd alakul.

2022. jan. 14. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
Ennek annyi, de nyugi, majd dugja más!
2022. jan. 14. 09:58
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

"Minden nöismerösöm azzal szokott jönni, hogy a terembe edzeni járnak, nem pasizni és én se akarjak ott semmit mert rohadt idegesítö tud lenni."

És ezt bexopod????? Te...kész vagy öcsém...

2022. jan. 14. 09:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet biztosra mondani, hogy valóban akart-e valamit. Igen, valószínűleg szimpatikus voltál neki, különben nem mosolygott volna, de én ennyibe még nem látnék bele semmi extrát. Ha legközelebb látnád és elhívnád valahova, amire igent mond, azt már vehetnéd készpénznek.
2022. jan. 14. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

"Nyugi, az ilyen "nem azért megyek oda, hogy" dumákat mindig akkor mondják,"

Alapvetően nem azért megyünk oda. Nyilván, ha valaki szingli és ott jön szembe a nagy ő, az más, de azt senki nem akarja, hogy egy edzés alatt 5-en zaklassák random.

2022. jan. 14. 10:19
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Legközelebb nyugodtan ajánld fel neki, hogy körbevezeted a városon. Megmutathatod a legjobb éttermet vagy ilyesmi. Ez még nem kimomdottan nyomulás. Ismerkedni akart és te segítesz neki. Vagy odamész hozzá, hogy kell e ismét segítség.
2022. jan. 14. 11:24
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
#8 bezzeg a férfi tűrje ha random nő zaklatja ugye? 😆
2022. jan. 14. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!