Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért annyira hipergámok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért annyira hipergámok, hogy már családalapítással sem lehet manipulálni őket?

Figyelt kérdés

Eddig még az volt, hogy az előnytelen külsejű férfiak azok családcentrikussággal kompenzáltak. Mert hát azt mondták, hogy jó, a jóképű férfiak azok úgyis csak meg akarják dugni fél Európát, sosem fognak ezzel leállni, csak ők mellettük lehet normálisan megállapodni.

Ez működött egy darabig, de már ez sem megy. A nők inkább már nem is szülnek meg teljesen lemondanak a régi családmodellről, sőt megidealizálják akár még saját maguknak is - önnyugtatásképpen - az újdonsült világképüket. Hogy szabadság, kötetlenség, sok szabadidő, bulik, hobbik, karrier, pénz, szex stb. Mindaz ami egy gyerekes család mellett nem lehetne nekik, vagy csak csekély és megalkuvásos mértékben.

Mindezt miért? Hogy csak azért se kelljen előnytelen külsejű férfiakkal lenniük, és csak azért is űzhessék a hipergámiát :) Arról nem is beszélve, hogy így előbb-utóbb muszlim bevándorlókkal kell pótolni a hiányt, mert nem sok gyerek születik már.

Tényleg ennyire csak a külső és az előnyös génekkel megáldott férfiak hajkurászása a fontos a mai nőknek? Semmi más? Ezért minden mást eldobnak maguktól?

2022. jan. 12. 22:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
99%
Nem. Egy egészséges lelkivilág még mindig jó alap a piacon.
2022. jan. 12. 22:25
 2/30 anonim ***** válasza:
99%

Mi ez a zagyvaság? 😅 Miért kéne előnytelen külsejű manipulátortól gyereket szülni amikor vannak normális pasik is?

Én akartam gyereket, lett is. De nem egy ronda lúzertől aki bele akart manipulálni, hanem attól akitől én akartam és akit választottam.

2022. jan. 12. 22:32
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

21 éves vagyok, jelenleg nappalin vagyok még 2 éves érettségi utáni szakmán (hogy mit tanulok, most lényegtelen). Idén végzek, tehát jelenleg 6. éve járok ugyan abba a középiskolába. Azt tapasztalom az osztályomban, meg úgy az egész suliban, hogy mindenféle külsejű csávónak van barátnője. Kövérnek, vékonynak, alacsonynak, magasnak, arcra kevésbé jóképűnek stb.

Ezt onnan tudom, hogy látom őket kézenfogva, ölelkezve és csókolózva..amire csak arra lehet következtetni, hogy valamilyen kapcsolatban vannak.

Szóval nem tudom, mit értesz külső és az előnyös gének alatt. :) De nyilván ez is csak a szokásos incel fröcsögés.

2022. jan. 12. 22:34
 4/30 anonim ***** válasza:
92%
Hányadik kérdésed ez ma már, báttyja?
2022. jan. 12. 22:35
 5/30 anonim ***** válasza:
2%
Ezek inkább felnevelik egyedül (persze gyerektartás, támogatások, bétasupport miegymás) semmint szóbaálljanak egy közönséges fickóval
2022. jan. 12. 22:36
 6/30 A kérdező kommentje:

Most nem magamról beszélek, nem engem kell támadni. Csak megdöbbentő, hogy már nekem is van néhány ilyen lúzer ismerősöm aki 30 éves férfi és nem talál még úgy sem nőt, hogy teljesen nyitott lenne a család és gyerek témára is. Bárkivel. Mindezt azért mert alacsony, nem egy Brad Pitt, stb.

Pedig hát az egész család modell a nők kedvéért lett kialakítva. A nők ösztöne, hogy legyen gyerek, a férfiakban nincs ilyen ösztön. Manapság meg már annyira el vannak keseredve az előnytelen külsejű, alacsony férfiak, hogy csak azt nézik a nőknek mi lenne a jó, csak legyen már valaki.

2022. jan. 12. 22:44
 7/30 anonim ***** válasza:
98%

Miért kéne előnytelen külsejű férfival együtt lennem? Sőt még gyereket is szülnöm neki? Mi ez a hülyeség?

Aki ápolt, ad magára, sportol, az az én szememben nem előnytelen külsejű. Ha én magam egy 10-es skálán mondjuk 7-es vagyok kinézetre, akkor ennek megfelelően választok partnert is magamnak, de biztos nem leszek együtt egy 1-es férfival, csak hogy legyen valakim. A gyerekszülés meg nem is tudom, hogy jön ide, miért kéne minden nőnek szülnie? Főleg egy előnytelen külsejű manipulátornak?

2022. jan. 12. 22:49
 8/30 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem a nők ösztöne a biztonság keresése.

Ha nincs biztonság, nincs gyerek utáni vágy.

Nem a jóképű férfiakat keresik, hanem azokat akik biztonságot nyújtanak vagy legalábbis azt sugallják, hogy tudnak biztonságot, anyagi és lelki támogatást nyújtani..

Ezekből a férfiakból óriási hiány van!

2022. jan. 12. 22:50
 9/30 anonim ***** válasza:
95%
A nők azért lehetnek hipergámok amiért te egy felszínes, képmutató, hazug, kis bemagolós majom. Amíg neked is kell a feszes, hibátlan, tökéletes friss husi, addig nincs miről beszélni. Biztosan órákig böngészted a "tudományos" cikkeket a témában, nagyon penge vagy. Aztán mihez kezdesz ezzel a tudással? Ja igen, itt nyígsz a gyakorin.
2022. jan. 12. 22:50
 10/30 anonim ***** válasza:
97%
Tehát azzal akarsz motiválni, hogy gumi nélkül is hajlandó vagy dugni?
2022. jan. 12. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!