Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csóró, buta, ronda, nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csóró, buta, ronda, nők miért akarnak tökéletes férfit?

Figyelt kérdés

#Irreális elvárások
2022. jan. 12. 18:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Maradjunk annyiban, hogy olyan nem kell a hátam közepére se, aki azt gondolja rólam, hogy csóró, buta és ronda vagyok. Mit akarsz te így attól a nőtől? Szerinted ezt nem lehet levenni két mondatból, hogy még csak nem is szimpatikus neked?

Szánalmas vagy!

2022. jan. 12. 19:40
 22/36 anonim ***** válasza:
93%

#18 Ezekről a művekről mindenki hallott, mert általános és középiskolás ​tananyag, azért nem egy magas szint. De pl Shakespearet meg Homéroszt én sem igazán olvastam, pedig imádok olvasni, de ezek szenvedések voltak. Azért egy művelt ember nem a sulis kötelező tananyagra vág fel.

A nők nem akarnak mindenáron pasit. Ha csak egy rusnya idiótát kaphatna, akkor inkább van egyedül, ez ilyen egyszerű. Kevesebb mosatlan, kevesebb főzés. És egy vibri nagyobb örömet tud okozni, mint egy olyan férfi, aki csak ló helyett szamárnak tartja. A férfiaknak is meg kéne tanulni egyedül boldognak lenni. Mert igazából az itt a kérdés, hogy egy férfi miért is akarna csóró, buta, ronda nőt maga mellé? Ennyire önnálótlan? Sok mindent lehet kiabálni a nőkre, de nem ők nyígnak itt állandóan.

2022. jan. 12. 19:56
 23/36 anonim ***** válasza:
58%

mert...

buták :D

2022. jan. 12. 20:05
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
Amiért a csóró, buta, ronda férfiak is bomba nőt akarnak.
2022. jan. 12. 21:22
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

"#18 Ezekről a művekről mindenki hallott, mert általános és középiskolás ​tananyag, azért nem egy magas szint."

>A buta nő nem végezte el a középiskolát, arra meg nem biztos, hogy emlékszik, hogy mit tanult 13-14 évesen. Shakespeare-t hallotta, mert benne van a köztudatban, de az már nem valószínű, hogy a Hamletről tudna mondani valamit. Homérosz már nincs benne a köztudatban, legutóbb talán 2004-ben volt, mikor a Tróját forgatták. Ami pedig Dosztojevszkij-t illeti, nem hinném, hogy a buta nő tudja, ki az a Raszkolnyikov, mert az már magasabb szint az irodalomban.

"De pl Shakespearet meg Homéroszt én sem igazán olvastam, pedig imádok olvasni, de ezek szenvedések voltak. Azért egy művelt ember nem a sulis kötelező tananyagra vág fel."

>Kampis György tudományfilozófus lefordította Charles Darwin - A fajok eredete című könyvét, és annak a fordításnak a hátoldalán az van, hogy a művelt ember könyvespolcának kötelező darabja. Gondolom te is érzed, hogy nem lenne igazságos, ha egy nőn azt kérném számon, hogy olvasta-e Darwin-t. Az ő műve ugyanis nem kötelező olvasmány, azt inkább már csak a természettudomány szerelmesei olvassák.

Ezzel szemben azért legalább egy Shakespeare művet illene ismerni.

"A nők nem akarnak mindenáron pasit. Ha csak egy rusnya idiótát kaphatna, akkor inkább van egyedül, ez ilyen egyszerű. Kevesebb mosatlan, kevesebb főzés. És egy vibri nagyobb örömet tud okozni, mint egy olyan férfi, aki csak ló helyett szamárnak tartja."

>Ettől függetlenül ugyanúgy érvényes az állításom: egy okos férfi nem akar buta nőt, ez van. Ahhoz, hogy a butaságot elnézze nagyon jól kellene kinézni. Bár az intellektuális beszélgetéseket az sem pótolná.

"A férfiaknak is meg kéne tanulni egyedül boldognak lenni. Mert igazából az itt a kérdés, hogy egy férfi miért is akarna csóró, buta, ronda nőt maga mellé? Ennyire önnálótlan? Sok mindent lehet kiabálni a nőkre, de nem ők nyígnak itt állandóan."

>A férfiaknak jobban számít a külső, mint a nőknek. Így senki sem akar olyat. Csak van olyan, akinek végül egy buta, ronda nő jut.

2022. jan. 12. 21:26
 26/36 A kérdező kommentje:

24. Nem akarnak ő alább adnak.

Legalábbis rendszeresen ezt a tanácsot adjátok nekik.

2022. jan. 12. 21:26
 27/36 anonim ***** válasza:
70%

#25 De épp ez az. Mi az, hogy olyan "jut"? Miért kell mindenáron valakivel lenni? Miért jobb egy semmilyen szempontból nem megfelelő nővel/férfival, mint egyedül?

Az irodalmi példákra csak annyit tudok mondani, hogy nem "számonkérni" kell a másikat, hogy mit olvasott, mit nem olvasott, hanem esetleg érdeklődni. Dobalózhatnék én is a területem alapműveivel, de tök felesleges, mert mindenki más tudományág iránt érdeklődik. Viszont a szépirodalomra is igaz, hogy mindenki mást szeret. Nyilván legalább egy Shakespeare művet bárki meg tud nevezni aki nem totális szegregációban él. De attól még, hogy valakinek nem feltétlen merül ki az érdeklődése a kötelező olvasmányokban, még olvashat sokat.

2022. jan. 12. 21:51
 28/36 anonim ***** válasza:
31%

"#25 De épp ez az. Mi az, hogy olyan "jut"? Miért kell mindenáron valakivel lenni? Miért jobb egy semmilyen szempontból nem megfelelő nővel/férfival, mint egyedül?"

Egyedül is jó lenni, de az ember nem akar örökké egyedül lenni. Főleg akkor nem, ha ez az egyedüllét már évek óta tart. Férfiként jobban kell a szexuális kielégülés is, a prostizás meg nem mindenkinek vonzó, jobb ha olyannnal van szex, aki tényleg akar, nem a pénz miatt.

Ezért egyesek, akik nem vállalják, hogy eljussanak addig, hogy szerezzenek egy jó nőt, inkább megelégszenek egy olyannal, aki nem is tetszik nekik annyira, sem külsőre, sem belsőre.

2022. jan. 12. 22:23
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

Mert attól még hogy ronda, ízlése neki is lehet.

Te miért akarsz tökéletes nőt?

2022. jan. 12. 22:54
 30/36 anonim ***** válasza:

Szubjektív, hogy kinek mi a tökéletes. Én voltam együtt teltkarcsú nővel (ő így nevezte magát). Engem inkább a belső tulajdonságai fogtak meg, ma így visszagondolva már nem jönnnék vele össze, mert nem az esetem, belsőre se illünk igazán össze. De másnak lehet ő a tökéletes. Nem egzakt tökéletes nőt akarok, hanem olyat, aki nekem(!) külsőre és belsőre tökéletes, arról meg van elképzelésem.

De nem vagyom most rá sem. Egyéb elfoglaltságaim vannak, meg szeretnék mégismerni egyéb nőket is, akikkel szórakoztatjuk majd egymást. Nincs még itt az ideje, hogy lekössem magam a tökéletes nő mellett sem. Majd. A távoli jövőben.

2022. jan. 12. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!