Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki átlagos kinézettel nőt talált magának?

Figyelt kérdés

Átlagos dumával. És persze átlagos anyagi helyzettel.. :)

Alkalmi szexkapcsolatra gondolok. Nem túlsúlyos nővel, nem mentális beteggel, hanem egy átlagos kinézetű, átlagos testalkatú nővel, akire nem szórt el tízezreket, és nem egy régi ismerőse. Na ilyet ugye hogy lehetetlen??

Bezzeg ha jól néz ki a férfi, elég csak két képet feltölteni tinderre. Ha pinával született az ember, akkor meg kb. mind1, elég egy képet is feltölteni.

2022. jan. 11. 10:32
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Érdekes, azért még senki nem sipitozott itt, hogy ő miért olyan buta, ostba. Minden probléma forrásának egyedül a külsőtöket látjátok, pedig nem így van.
2022. jan. 11. 17:49
 32/47 A kérdező kommentje:
Na látom elindult a feminista mocskolódás. Kb. mindig ez van, amikor elfogynak az érvek.
2022. jan. 11. 17:56
 33/47 A kérdező kommentje:
30.: Mondjuk annyi köze van, hogy a főnök is magánember, és ha kettő ugyanolyan munkaerő közül a férfit választja, akkor egy szemét disznó, és rögtön ajvékoltok hogy női kvótát, egyenlő fizetést. Közben meg te is ugyanúgy a számotokra alkalmasabbat választanátok, ja de az más. Csak addig van szabadság, amíg számotokra előnyös. Meg ugyanígy addig tart az empátia, az együttműködés is...
2022. jan. 11. 18:00
 34/47 anonim ***** válasza:
63%

Te kezded itt mocskolódást és keversz bele olyan dolgokat, ami nem ide tartozik.

Szerencsétlen phasz, nincs nője, és rögtön már itt fenyegetőzik.

Ja, és örülnél, ha annyit keresnél, mint én :D

2022. jan. 11. 18:02
 35/47 A kérdező kommentje:
Na ez szép volt. Gratulálok, ezek a nők 2022-ben. A teremtés koronái, csak a szájuk egy kicsit mocskos. Elmondaná valaki, hogy hogyan jön ez a sok sértés, személyeskedés, amikor én egyikőtöket sem szidtam? Fenyegetőzni meg ki fenyegetőzött?
2022. jan. 11. 18:08
 36/47 A kérdező kommentje:
34.: Ja nincs nőm, na és? Neked meg hiába van pasid, és mégis idegbeteg vagy. Nem ápol le rendesen, vagy a szádba durrant, attól lett ilyen mocskos a pici szád? :)
2022. jan. 11. 18:11
 37/47 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a nők nem is engedik, hogy a szájukba durrantsanak...
2022. jan. 11. 18:38
 38/47 A kérdező kommentje:
37.: Hát pedig a viselkedésük alapján másra nem igen jók...
2022. jan. 11. 18:43
 39/47 anonim ***** válasza:
Ezek arra "jók", hogy elküldenek a boltba, de elfelejtesz kenyeret hozni és leordítják a fejed ;))
2022. jan. 11. 18:49
 40/47 A kérdező kommentje:
39.: De látod milyen alpári stílusban beszélnek, miközben egy rossz szót nem szóltam hozzájuk. Aztán meg csodálkoznak, hogy miért van egy nők elleni erőszak. Nem isztambuli egyezmény kellene ide, hanem csak normálisan kommunikálni :)
2022. jan. 11. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!