Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 5-6 alkalommal találkoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5-6 alkalommal találkoztam egy lánnyal, állítólag jól érezte magát, de csak barátnak tart és nem tudja elviselni a kapcsolatokat és a randit sem, létezik ilyen?!

Figyelt kérdés
Azt mondja, nem akar családot, nem szokott találkozni senkivel, aki barátja akár, mert irritálja. Egyszer egy héten, talán kétszer, de elege lesz, ő a “saját életét akarja élni” állítólag, nem akar változni senki kedvéért stb… nagyon fura, de közben meg egy kedves lány, akivel jó lenni és azt mondja szívesen találkozik is, de csak hetente. A családja néha hiányzik neki, de igazából őket se nagyon bírja, nem szívesen találkozik velük se. Van ennek a viselkedésnek elnevezése?

2022. jan. 8. 23:48
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Persze, nem gondolom, hogy most kapcsolat tekintetében jól lennénk. Pont az is a kérdésem, hogy az mit jelenthet, hogy ő kifejezetten fogadja a közlekedésem, tudja is (ha képes érezni), hogy szeretem. Már kérdeztem többször, akar-e találkozni, sose mondta, hogy nem, esetleg csak később.
2022. jan. 9. 11:03
 22/42 A kérdező kommentje:
Meg egyszer láttam, hogy egy barátjával sétál és mikor találkoztunk, elkezdett magyarázkodni, hogy ő (is) csak barát és családja is van. Ha szólok neki, hogy aznap találkozzunk, akkor velem találkozott volna. De hogy két nap egymás után? Neem…
2022. jan. 9. 11:07
 23/42 anonim ***** válasza:
87%
Élvezi a figyelmed, meg másét is. Játssza az eszét és tuti van mentális problémája is. Ennyi a történet.
2022. jan. 9. 11:16
 24/42 A kérdező kommentje:
Persze, de ő is ember és szeretnék jól bánni vele, mert szeretem és ő is mindig kedves volt velem eddig.
2022. jan. 9. 12:01
 25/42 A kérdező kommentje:
Ha az elején tudom, hogy létezik ilyen, egész máshogy értelmezem.
2022. jan. 9. 12:05
 26/42 anonim ***** válasza:
76%

Nincs már kedvem leírni az aspi és az autizmus legfőbb jellemzőit.

De az biztos, ha "vele maradsz" ( aki azt hangoztatja milyen jó egyedül ) szar èletszakasz lesz. Ha elmúlik a szerelem akkor még fogni fogod a fejed az elvesztegetett időèrt.

Egyoldalú szűklàtókörű kapcsolat, szexuàlisan és èrzelmileg a nullàval egyenlő , ha kellesz neki füttyent, fordítva lekoptat.Kivancsi vagyok meddig bírod az úrnő-szolgàt

2022. jan. 9. 12:08
 27/42 A kérdező kommentje:
Jaj, azt várom, hogy kicsit kevésbé tetsszen már (3-4 hónapos a sztori) és jobban el tudom engedni. Már tudatosabban nem erőltetem (eddig is így tettem, de csak “értetlenül” és elmondva, tiszteletben tartom az igényeit. Ezt mindig köszönte is. Ez végülis szerelem részemről, ezért türelmes vagyok, mert teljesen nem tudom elengedni, de hála az új információnak, jobban kezelem. Azt nem tudom akkor, hogy ezek az emberek mégis tudnak kapcsolatba belépni (gondolom, komolysága, esete válogatja) vagy szeretetet, esetleg szerelmet érezni? Vagy az mindig egy kis szenvedés?
2022. jan. 9. 13:28
 28/42 anonim ***** válasza:
#26 voltam, látom a lényeg átjött ( ja nem )
2022. jan. 9. 14:18
 29/42 A kérdező kommentje:
Nem jött át. Értem a dolgot, de az érzelem más dolog. Hagyhatom a fenébe, tök egyszerű lenne, nagyon is, de rosszul érezném magam, így meg annyi történik, hogy nekem nem hátrányos módon találkozunk hetente-kéthetente és akkor egész jól érezzük magunkat. Nem vagyok én itt (egyelőre) rabszolga, de ha mégis kér valamit, általában gond nélkül megoldom. Biztos lenne határa, de egyelőre semmi baj vele. Mondta is, hogy őt nem nagyon érdekli, mi van mással (ennek ellenére azért kérdez erről-arról), de már tudom az okát. Azért nagyon hálás vagyok, hogy már tudom ezt, de úgy gondolom, hogy (a figyelmeztetést észben tartva) még nem vagyok különös veszélyben.
2022. jan. 9. 15:16
 30/42 A kérdező kommentje:
Ja, az “elvesztegetett” évek: sajnos nagyon “hősszerelmes” típus vagyok (ezt nem gondolom objektív erénynek), tehát ha valaki tetszik, akkor nem tudok lemondani róla (ha nem muszáj), ha meg nem mozgat meg senki más (bár jönne valaki…), akkor kitartok. Nem vesztegetek semmit, mert amúgy sem nagyon randizok, kevés lány fog meg, sajna.
2022. jan. 9. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!