Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék változni. Addig ne is ismerkedjek? Kifejtem.
Az utóbbi időben kissé elhagytam magam (értsd: nem figyeltem oda az étkezésemre) és mivel sajnos alapvetően is hízékony vagyok, eléggé felszedtem.
Mivel egyébként rendszeresen sportolok (heti 4-5x) és amúgy sem vagyok lusta, szeretek sétálni stb így nem folyok szét nem vagyok extrém túlsúlyos de azért rám férne a fogyás. Egészségügyileg is, esztétikailag is ezt látom a legnagyobb hibámnak, zavar is.
Régóta szeretnék magamnak párt, de nem akarok olyan emberrel összejönni akihez nem vonzódom. Nem akarok megalkudni és csak összejönni valakivel, hogy legyen. Lenne jelentkező, akit nagyon kedvelek, jó ember de semmi kémia, semmi vonzalom nincs a részemről.
Viszont amíg nem változom vagyis fogyok le, legalábbis valamennyire (lássuk be nem 2 nap) addig ne is ismerkedjek mert a testemből fakadó önbizalomhiány úgyis elrontaná? (Igen, a testemmel van bajom).
Szóval a kérdés arra irányul, hogy addig felejtsem el az ismerkedést, vagy ne és addig is max tapasztalatot gyűjtök? Ki hogy latja?
" a testemből fakadó önbizalomhiány"
Nem a testedből fakad az önbizalomhiányod, te csináltad. Majd megoldod.
Attól még te TE vagy, és bátran ismerkedhetsz.
A bennem lévő gátlások a testem miatt vannak. Alapvetően közvetlen, nyílt, beszédes ember vagyok, de az a tapasztalatom hogy akkor jobbaan emberszámba vannak véve az emberek (a nők meg főleg) akik jól néznek.
Nem topmodellre vágyom, én se leszek az, nem is szeretnék, de rendben szeretnék lenni a külsőmmel.
El se tudom képzelni, hogy lehet úgy egy kapcsolatban (v általában) nemi életet élni pl (nyilván ez csak 1 aspektus), hogy rondának tartom a testem. Vagy kövérnek.
Másrészről tök őszintén, sokkal jobban néznék ki vékonyabban (fogytam már korábban és pozitívak voltak a visszajelzések férfiak részéről is, érdekes tapasztalat volt) és nagyobb valószínűséggel találnék olyan embert akihez én is vonzódom, és ő is hozzam. Magyarul nem akarom lejjebb adni az igényeimet. Se belsőleg se külsőleg. Hozzáteszem nem extrém dolgokat várok el. Nem penzes, szétgyúrt férfit, mielőtt jönnek a támadások.
Másrészről nem vagyok meggyőződve, hogy emberileg, tapasztalatilag jobban járok ha várok:/
Miért ne ismerkedhetnél? Most is van jelentkező, tehát látod, hogy semmi akadálya párt találni. Az, hogy az aktuális nem vonz, az egy dolog, majd lesz más.
Ha eleve hízékony vagy, akkor fogyókúrázhatsz, és hazudhatod magad nádszál vékonynak, ha az eredmény megvan, de valószínűleg újra fel fogsz szedni, ami nem fog tetszeni olyannak, aki csak a vékony lányokat szereti.
Magadat kellene elfogadni, ha heti 4-5 sport megvan, akkor szerintem 10kg feleslegről beszélünk, nem 30-ról! Vagy tévedek?
Kb 15.
Nem leszek sose nádszál, nem is szeretnék. Nem akarok irreális elképzeléseket kergetni.
De az egészségem és a mentális állapotom miatt is szeretnék fogyni és hosszútavon egy normál tömeget tartani. Nem hiszem hogy lehetetlen, sokan tartják csak oda kell figyelni. Én nem tettem.
Szerintem egyelőre várjál az ismerkedéssel. Amikor már mennek le egymás után a kilók rólad, akkor állj neki. Nem muszáj megvárni az ideális tömeg elérését, amikor 4-5 kg plusz még van rajtad, akkor már nekiállhatsz.
Egyébként is, most sokáig sétálgatni az utcán hideg van. Sokkal kellemesebb lesz 2-3 hónap múlva nekiállni ismerkedni, randizgatni. Addigra meg gondolom nagyrészt le is adod a túlsúlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!