Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jár alanyi jogon a férfinek egy nő?
És mi alapján éreznéd magad jogosultnak hogy nőt utaljanak ki neked és rendelkezhess egy másik ember felett? Tán felsőbbrendűnek tartod magad?
Tegyük fel és menjünk bele ebbe az elmebeteg fantazmagóriába. Tudjuk a szépség relatív, de azért van egy átlagosan szépnek tartott küllem, ami a többségnek tetszik. A férfiak és nők aránya közel azonos de azért nem 100%-os az egyezés. Na hogyan kívánod kiküszöbölni ezt a különbséget? Mi van ha elfogytak a szép nők? Mi van ha elfogyott az összes nő?
Egy ilyen világban se jut mindenkinek tökéletes, hibátlan nő amire feltételezem vágysz. Mert picsogni azt tudsz, de a te fajtádnak kb megugorhatatlanok az elvárásai. Lásd be úgy beteg a gondolkodásod ahogy van. Nézzél tükörbe és tanulj egy kis önkritikát, a nagy arcodból pedig bőven lenne mit lentebb venni. Nem jár semmi csak azért mert pötsöd van.
Ha Dubajba születtél volna akkor ez lehetséges lenne.
De nem oda születtél szóval felejtsd el.
Menj el valamelyik szegényebb közel- vagy távol-keleti, vagy esetleg afrikai országba.
Biztos lesz jelentkező rád, hogy a lány elhagyhassa végre az adott országot és európai uniós állampolgár lehessen.
Párom volt ilyen helyen. A vendéglátójuk tette is a célzásokat, hogy a lánya még hajadon, de támogatná, hogyha valamelyikük feleségül veszi és viszi magával Európába.
#7-es
Poénnak szántad, de szerintem ő már bárkinek örülne, még neki is.
"Régen mindenkinek volt családja!"
Nem. Soha nem volt ilyen.
Incel vagyok, mondhatni nőgyűlölő, de még én is jót röhögtem 7#-en
És igaza is van az itteni feminaciknak és rendes nőknek és a többieknek: egyszerűen ostobaság nőket alanyi jogon követelni, ezzel túl messzire mész kérdező!
Minden "bókot" megérdemelsz, mert te lennél a legjobban felháborodva, amikor egy neked nem tetsző nőt utalnának ki neked.
Kapcsolatban így nem lehet gondolkodni, mert az nem működőképes, emberileg nem.
Alanyi jogon xD :D Persze
Alanyi jogon adjanak pénzt is, meg legyen jó lét. Csak toszni meg zabálni kelljen egész nap, csinálni érte meg semmit.
Ez aztán a jó világkép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!