Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy 30 éves nőként nálam lakik a 20 éves húgom?
Enyém a lakás, a város, ahol lakom, ott kezdte az egyetemet a húgom, így anyagi okokból, nálam lakik, nekem is jó, mert szüleim így beleszállnak a rezsibe.
Volt, akivel elkezdtem ismerkedni, és leszólt ez miatt. Tényleg ekkora gáz lenne?
Engem nem zavarna, sot.
Ha jo a hugod, neha ra is mennek amikor nem vagy otthon. Idealis felallas. Mondd merre laktok, mar indulok is.
Nem olvastam a többi kommentet, és csak a saját, férfi szemszögemből nézem a dolgokat. És így válaszolok.
- Én 30 évesen, nem engedném, hogy a lakásomba felhozzon idegeneket, kanikat. Sem kerülgetni nem akarom a saját WC-men az idegeneket, és félteném a holmijaimat.
- Ha mennék hozzád, engem zavarna, ha a hugod beszólogatna, vagy hogy este megyek WC-re, és ott ül a hudog kanija.
Cigány is járhat egyetemre, de nem vagyunk azok 🙂
A kanija meg nem jár fel hozzánk 🤣🤣🤣
Köszi mindenkinek a választ 😄
Ez teljesen rendben van,normalis
f/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!