Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért regisztrál valaki full...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért regisztrál valaki full kamu adatokkal ami ráadásul rögtön levehető, hogy hazudik?

Figyelt kérdés

Pl 180 cm helyett 170 cm a valóságban, 60 kg helyett 85kg stb.

Miért ??

2022. jan. 5. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy az első szűrőn át jusson. Ha nem magas vékony ,kisebb eséllyel kap választ. Ha megbmar beszélgettek kicsit,lehet , hogy nem is fog érdekelni, hogy az elején milyen adatokat írt magáról. Vagy legalábbis ezt reméli:)
2022. jan. 5. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Hogy esélye legyen a további beszélgetésekre hátha meg tud fogni mással.

Ha már a paraméterek alapján kiesne, akkor zero esélye lenne. Így ad inkább arra at 1-2%-ra, hogy esélye lesz legalább pár szót váltani.

Nekem pl az volt a kitételem hogy körzeten belul ismerkedem csak.

Egyik srác rám kapásbol azzal írt, hogy szóljak mar neki ha korzeten belül lezongoráztam már mindenkit es kiestek, es esetleg aztán nyitnék körzeten kívülre is :D

Aztán tök jó poénosakat beszélgettunk, az egyik legnagyobb arc a neten ma is ebben a tudatban vagyok. Értelmes, magas intelligenciával, egyszerűen imádnivalo vele csetelgetni beszélgetni, DE a távolságot mégsem kuzdottuk le. Mert nekem irto fontos a spontenaitás már.

Pl random felugrok a barátomhoz vagy ő hozzám, utkozben. Semmi kedvem ahhoz, hogy allandoan megbeszeljuk a héten kinek melyik nap jo, mint a dedóban.

2022. jan. 5. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

De szóval még így is egy maradandó élmény volt vele.

Neha én azert szóba állok olyanokkal is akikkel a kapcsolat alapbol esélytelen ugyan, de csak mint társaság váltunk pár szót. Hatalmas flesh tud lenni csak a teljesen céltalan beszélgetés is.

2022. jan. 5. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne? Egy 180cm-es 60kg-os pasit én szóra sem méltatnék, az eredeti arányai sokkal vonzóbbak. Öröm az üröm helyett!
2022. jan. 5. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:
4 Ezek csak példa volt :)
2022. jan. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!