Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít manapság az egyéjszakás kapcsolat, vagy csak simán önértékelési zavarom van? (hosszú sztori lent)
Mindig nehezen ismerkedtem.
22 éves srác vagyok. 19 évesen lett először kapcsolatom. Már 15 évesen próbálkoztam és érdekelt hogy legyen kapcsolatom de csak 4 évvel később jött össze.
Nekem mindig csak "komoly" párkapcsolataim voltak.
Sosem volt barátság extrákkal, többéjszakás, illetve egyéjszakás kalandom.
Akárhányszor ismerkedek lányokkal, mindig feljön ez a téma, és mindig felhozzák hogy nekik volt. Legtöbbször a szüzességük elvesztése is kalandból vagy barátság extrákkal történt nekik.
Nekem az a problémám hogy gyakran érzem magam vesztesnek. Mindig is próbálkoztam azzal, hogy lánybarátokkal legyen extra, vagy hogy buliba felcsípjek egy lányt, de soha nem jött össze. Komoly kapcsolatom már volt 7.
Úgy érzem, szeretném hogy legyen valami laza.Érzek vágyat arra, hogy egy lány azt érezze, hogy szeretne velem szexelni mert jól nézek ki és ennyit. Mindig is fájt a szívem amikor fiúk lányok mesélnek arról hogyan szexeltek valakivel aki jól nézett ki.
Én mindig szimpatikus voltam egy lánynak, majd több randi után tudtam összejönni velük, és így intim kapcsolatba kerülni.
Úgy érzem, mintha nem számítana önmagában a külsőm. Úgy érzem, hogy sosem éreztették velem azt, hogy én vonzó vagyok, és nem érzem magam teljesen férfinak. Persze az exeim jóképűnek találtak, de nem vonzóbb és jobb egy olyan csávó, akivel érzelemmentes szex van, mint aki több randit szervez, meg kell hódítani és még a belső értéküknek is meg kell felelni a lánynak?
Csak olyan lányokkal találkozok és van lehetőségem normális kapcsolatra akiknek volt már sok ilyen, és nem tudom hogy én bennem van a hiba hogy irigy vagyok rájuk, vagy tényleg nem számít, és nem ez határozza meg hogy vonzó és jóképű vagyok.
Megjegyezném, hogy nem tartom k*rvának és r*bancnak azokat a lányokat, akiknek volt "kaland".
Megkérném a válaszadókat, hogy nemet, kort írjatok és hogy nektek milyen kapcsolatotok volt.
Válaszotokat nagyon szépen köszönöm.
Boldog új évet, sok sikert az évre minden olvasónak! :)
Sok embert ismerek akik 20-30 éves korukig nem voltak szerelmesek, vagy nem volt olyan hogy kimondják hogy járnak, de szexeltek. A szerelem érzése és a párkapcsolat mindenkit utolér szerintem. Úgy érzem hogy még ha nem is komoly kapcsolataim voltak, nem nevezhető külsőségen alapulónak, hiszen nem az miatt lettem választva.
Kedves utolsó. Ennek a lánynak megkellett felelnem belsőleg, én ezért nem érzem szexkalandnak, ráadásul a csaj eléggé lekorlátozott szex téren (bizonyos pózok nem jöhettek szóba, illetve undorodott attól hogy orálisan elégítsen ki mind ezt úgy, hogy én bezzeg csinálhattam neki) és 2 randit kellett küzdenem érte. Persze lehet simán igazad van csak túl gondolom, azért köszönöm.
"Ennek a lánynak megkellett felelnem belsőleg, én ezért nem érzem szexkalandnak"
Én viszont azt mondom, hogy egy kapcsolat, ami két hétig tart, nem kapcsolat. Ennyi idő alatt még jóformán ki sem alakulnak az érzések az emberben. Helyesbítek akkor: ez egy korlátozott szexkaland volt. Attól, hogy két randit kellett érte küzdened, még nem lesz valami komoly kapcsolat. Had idézzem egyik exem apját: "az idő majd megmutatja"
Ami két hét alatt felbomlik, ott lehet hogy a szánédk komoly volt, de a felek nem passzoltak össze.
11-es El kell keserítselek/vagy feldoblak..
Minden kapcsolatod a külsődnek szólt, 7 nőt összehozni 3 év alatt nem kis teljesítmény, bár sokat mond, hogy egyet sem sikerült megtartani. Az, hogy nem találkoztál olyannal, aki 2 ital után szétdobja a lábát, az inkább szerencse kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!