Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fenét kezdjek magammal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét kezdjek magammal, ha senkinek nem kellek, közben meg már családot szeretnék?

Figyelt kérdés

30-hoz közel már nagyon nem érzem azt hogy fölösleges köröket kéne futnom olyanokkal, akik se házasodni, se gyereket nem akarnak csak a szex miatt mennek bele egy kapcsolatba.

Szeretnék gyereket, de csak azzal aki szintén szeretne... és tőlem.

De kezdem azt érezni, hogy ilyen férfit találni lehetetlen küldetés.

Pedig mindent megtennék egy boldog életért, hogy leendő párom azt érezze engem keresett.

Minél több idő telik el, annál rosszabbak az esélyeim a gyerekvállalásra.

Nem szeretnék lombikra járni és azon görcsölni, hogy mikor jön össze a gyerek, miközben a férfi haja az égnek áll.

Totál el vagyok keseredve, hogy nekem nem jön össze az, ami másnak igen.

Semmi értelmét nem látom már a munkának, az életnek, de már annak sem igazából hogy eszem vagy lélegzem.

Nem akarok hobbit, nem akarom lekötni magam, mert időpocsékolásnak érzem.

Mit kéne másképp csinálnom, hogy rám találjon a nagy Ő?

2022. jan. 4. 22:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Azok az idióták, akik azt írják, fogyjon le, hol olvasták, hogy van rajta plusz kiló?
2022. jan. 5. 09:42
 22/31 anonim ***** válasza:
49%

Hú, megszólaltak az incelek, a 2. oldal kb. csak róluk szól.

Titeket bezzeg választhatna, de ti nem kelletek senkinek, brühühühü.

2022. jan. 5. 09:45
 23/31 anonim ***** válasza:
33%

"viszont "megalkudni" még továbbra sem akar egy esetleg rosszabbul kinéző férfivel."

Aha. És ez a főnyeremény férfi te lennél, 20-as?

Itt jön le a válaszokból, mennyi lelki nyomorék idióta gyökér incel van a húspiacon.

2022. jan. 5. 09:47
 24/31 anonim ***** válasza:
64%

Na megjöttek a feminácik is, csakhogy befutottatok már!

Hol késlekedtetek eddig?

2022. jan. 5. 09:49
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt irod az eletcelod egy ferfi? Csaladalapitas?

Egyedül pedig nem köt le semmit? Valts munkahelyet, tanulj uj szakmat, ami erdekel, vagy nyelvet, utazz el külföldre, lass vilagot, talald ki mi erdekel az eletben, legyen az egy hobbi, vagy hivatas, csinalj vallalkozast, segits embereknek/allatoknak.

Ha magabiztos leszel, es boldog, hidd el megtalal az a ferfi akit mindig is kerestel. Es addig is elj!!! Magad miatt.

Elj egeszsegesen, sportolj, apold a böröd, hajad, körmöd, adj magadra.

2022. jan. 5. 10:12
 26/31 anonim ***** válasza:
25%
Látom, itt vergődnek megint az incelek, akik nem kellenek a kutyának sem:DDDDD
2022. jan. 5. 10:22
 27/31 anonim ***** válasza:
51%

"Látom, itt vergődnek megint az incelek, akik nem kellenek a kutyának sem:DDDDD"

De kíváncsi vagyok arra hogy az ilyen gyűlölködő sz.ralakok mégis miféle férfinak kellenek!

És ez természetesen nem vonatkozik más nőkre. Egyszer kíváncsiságból provokálni kezdtem itteni panaszkodó nőket, és ők nem váltottak ilyen undorító stílusra akkor sem. Tehát egyértelmű hogy csak egy rétege a nőknek akik ennyire visszataszítóan köpködnek.

Na azon szerencsétlenekre vagyok igazán kíváncsi aki ilyenekkel állnak össze. Szegény csávók!

2022. jan. 5. 11:21
 28/31 A kérdező kommentje:

47 kg-ból nem hiszem, hogy fogynom kéne.

Van hobbim, van társasági életem, de hiába kötöm le magam ha ez hiányzik az életemből.

2022. jan. 5. 15:11
 29/31 anonim ***** válasza:
Mit nyer veled a faszi?
2022. jan. 5. 15:22
 30/31 Noren1989 ***** válasza:
A baràti tàrsasàgodban nincs egyező értékrendű, szabad fószer?
2022. jan. 5. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!