Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fenét kezdjek magammal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét kezdjek magammal, ha senkinek nem kellek, közben meg már családot szeretnék?

Figyelt kérdés

30-hoz közel már nagyon nem érzem azt hogy fölösleges köröket kéne futnom olyanokkal, akik se házasodni, se gyereket nem akarnak csak a szex miatt mennek bele egy kapcsolatba.

Szeretnék gyereket, de csak azzal aki szintén szeretne... és tőlem.

De kezdem azt érezni, hogy ilyen férfit találni lehetetlen küldetés.

Pedig mindent megtennék egy boldog életért, hogy leendő párom azt érezze engem keresett.

Minél több idő telik el, annál rosszabbak az esélyeim a gyerekvállalásra.

Nem szeretnék lombikra járni és azon görcsölni, hogy mikor jön össze a gyerek, miközben a férfi haja az égnek áll.

Totál el vagyok keseredve, hogy nekem nem jön össze az, ami másnak igen.

Semmi értelmét nem látom már a munkának, az életnek, de már annak sem igazából hogy eszem vagy lélegzem.

Nem akarok hobbit, nem akarom lekötni magam, mert időpocsékolásnak érzem.

Mit kéne másképp csinálnom, hogy rám találjon a nagy Ő?

2022. jan. 4. 22:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Volt komoly kapcsolatom, de nem egyeztek a hosszútávú terveink.

Sosem hozom fel a gyerektémát a kapcsolat elején, pont ezért hogy ne érezze azt a férfi, hogy apaszerepre keresem.

Szeretnék gyereket, de mint mondtam csak attól, aki szintén szeretne.

2022. jan. 4. 23:08
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon szűkszavúan nyilatkozol a multadról. Számit ám tudod?
2022. jan. 4. 23:10
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
Mutass képet magadról.
2022. jan. 4. 23:14
 14/31 anonim ***** válasza:
41%
Az első válaszolóval egyetértek, és még nem késő. Hidd el, a bojler test taszítja a férfiakat.
2022. jan. 4. 23:25
 15/31 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sok egyedülálló harmincas-negyvenes férfi van.

Ha majd lesz párod, akkor is fontos lesz, hogy legyen hobbid, magánéleted, stb, szóval érdeklődésed mentén kereshetsz csoportokat, közösségeket akár neten is és jöhet az élőbeni találkozás majd. A közös érdeklődés jó alap lehet.

A pártalálásra ne görcsölj rá, kötetlenül barátkozz és ne mindenkire "olyan szemmel nézz".

2022. jan. 5. 06:37
 16/31 anonim ***** válasza:
34%

Súlyosan tévedsz!

A terveket célokat az elején kell közölni., Mint a gyerek és a házasság.

Mert elmehetnek hosszú éveid azzal a marhaságoddal, hogy nem szóltál és csak vársz.

És ezért mindig a másikat hibáztatod.

De 40 körül és felett egyre kevesebb férfi akar majd gyereket.

2022. jan. 5. 06:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
A célokat valóban, a kapcsolat elején egyeztetni kell és akkor azonnal kiderül a "Majd szeretnék gyereket" mondatra, hogy "például ő pedig egyáltalán nem szeretne"...
2022. jan. 5. 07:25
 18/31 anonim ***** válasza:
31%

1. Kamukérdés lehet.

2. Túlzás a lehetetlen küldetés, mert írtam neki privátot, és nem válaszolt. Szóval ha valaki visszanéz ide évek múlva, vegye észre, hogy fordult a kocka, és hirtelen a nőn múlik, hogy mégsem akar gyereket.

2022. jan. 5. 09:02
 19/31 anonim ***** válasza:
47%

18#

Én is azt érzem hogy kamu

A való életben hol vannak ezek a "szeretetre és családra vágyó" fiatal nők?

A való életben csak magányos férfiakat látok, akik nem találnak egy ilyen nőt sem, mert azok már mind párkapcsolatban élnek.

Vagy tényleg egy bojlertestű csúfsághoz van szerencsénk, mert akkor mindent értek.

2022. jan. 5. 09:14
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

Brühühüh brühühü

30-as nő rájön hogy már nem annyira kelendő a "húspiacon", magyarán a nagymenő "chad"-ek nem akarják már annyira megudgni, illetve gyereket meg főleg nem tőle akarnak, viszont "megalkudni" még továbbra sem akar egy esetleg rosszabbul kinéző férfivel.

2022. jan. 5. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!