Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött a nőknek ez a " legyél minimum 180" baromság?
Társkeresőn folyton ebbe futok bele, minden nő nála 10-15 centivel magasabb pasit keres. Tehát egy 165as nőnek egy minimum 180 magas férfi "jár"???
Értem én hogy nekik a "legjobb jár", de nem látok semmi logikus magyarázatot. Egy 185ös férfi is lehet kövér, gebe, gyenge, és egy 170 magas is lehet izmos, sportos. Persze azt megértem hogy ne legyen alacsonyabb, bár engem az sem zavar ha picit magasabb lenne...
És mielőtt elkezdenék írogatni hogy "jaj de én nem ilyen vagyok, ezt csak pár hülye gondolja így"...
1, Társkeresőn a nők több mint fele ezt írja ki.
2, És megkaptam már személyesen a 160 magas anyámtól meg exemtől is hogy én alacsonynak számítok...
Még jó hogy a magasságon nem lehet változtatni, bezzeg ha egy nőnek finoman megjegyzik hogy picit oda kéne figyelnie magára, meg egy picit lefogyni...
Médiából, barátnőktől, anyukájuktól, zsiráf apjuk egójából.
Nagyon tud menni ez a szép szál legény duma.
A világ tele van ezzel a sztereotípiával, belenevelik sok lányba ezt a szűrőt.
Legyen magasabb az természetes, de már az alacsonyabb lányoknál is ez megy, mert ezt hallják gyerekkoruk óta. Szülők is megjegyzik általában már első benyomásra, sok család kritizálja is a lány pasiját, ha nem illik az ő idealizált világukba.
A nőknél amit hallanak az dominál, férfinél meg amit lát.
Ha jó a pletyka rólad meg sokan jó véleménnyel vannak rólad az rengeteget dob a latba.
Mikor én is népszerű voltam, beszédtéma voltam a lányoknál érdekeltem is őket, meg akartak ismerni, mert ezt meg azt hallottak xy-tól.
Plusz az erőatléta nemzetiségekből is egyre több nyúlánkabb. Evolució zajlik.
2.
Igen a kettő teljesen egyforma a odafigyelek majd a kajára sportolok és akkor majd növök még kb 10 centit hogy 185 legyek!
Gondolom a válaszoló se egy észlény! :D
2:
Nem hiszem el, hát erről beszélek, le is írtam! XD
TEHÁT az ugyan az hogy egy nő úgy néz ki mint egy krumplis zsák, és nincs akarat ereje változtatni rajta, mint az, hogy mondjuk én 173 vagyok és így már egy 165 magas csajnak túl ALACSONY vagyok?!
173 cm vagyok.
Állandóan belefutok ilyesmibe.
Ha magas a férfi az se baj, ha vékony, ha olyan dagadt mint egy disznó, ha nem stílusosan öltözködik vagy ha csúnya, vagy nincs pénze. A magasság annyi mindent kompenzál.
Én személy szerint ezt a dolgot tartom az egyik legnagyobb igazságtalanságnak az életben.
Férfiból nőt, nőből férfit tudnak már csinálni. Akárhogy gyúrom ki magam, az ruhában nem látszik, még így sem rúghatok labdába azzal szemben aki természetesen magas.
Ellen példák, hogy nem számít és legyél pozitív kérlek!
Igaz nem árt, ha magabiztos és jóképű vagy.
Tom Holland - Zendaya
Jason Stattham - Rosie
Roman Polanski - Sharon Tate
3-as voltam.
Hát nem tudom, 155 cm-s nő vagyok, mindig alacsony pasikkal jártam. Férjem sincs tán 170 sem, és nem is érdekelt ez soha.
N/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!