Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 feletti férfiaknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfiaknak tényleg lefőtt már a kávé?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon de a való életben is sokszor szembesülök mostanában azzal, hogy öregnek számít már a 30 as korosztály is. Pl a munkahelyemen van egy 27 éves nő és neki is öreg vagyok 32 évesen. A 20 as elejei lányok meg kb nagypapának tartanak.
2022. jan. 3. 13:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%

9

Engem meg a kortársaim zavartak mindig, mert fogalmuk sem volt azokról a dolgokról amik nekem tetszettek (könyv, film, kaja, zene), a 10 évvel idősebbb férfiaknak pedig de.

Egyedüli hátrány a szex hiánya.

2022. jan. 3. 14:12
 12/31 anonim ***** válasza:
35 felett már igen.
2022. jan. 3. 14:25
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
nem vagy öreg, főleg nem a 27 éves lányhoz. De én is látom, hogy egyre gyakoribb, hogy a nők velük egykorú vagy fiatalabb pasit akarnak. Szerintem ez azért van, mert régen az idősebb pasi adott valami pluszt a kapcsoltba, egzisztenciát, volt presztízse, befolyása még ha csak helyi szinten vagy kisebb körben is és több tudása volt, amitől olyan okosnak tűnt a gondoskodásra vágyó fiatal lányoknál. Én a dolog megfordulását ott látom, hogy a fiatalabbak az internetnek hála már baromi tájékozottak, sokszor tényleg többet tudnak mint az idősebbek, de bármi érdekli, már nem kell rákérdeznie megbeszélnie egy idősebbel, ott a sok fórum, chat, baráti kör. Ráadásul egyre nagyobb hatása van a girl powernek, ami szerint a nő sikeres, erős, független és így tulajndoképpen az idősebb pasi előnye teljesen elvész. Talán csak a gazdagabb vállalkozók és a hírességek, meg néha csóróbb, de coelhot megszégyenítő bölcsességeket puffogtató karizmatikus idósebbek tudnak fital nőt felszedni. A mai fiatal nők velük azonos korú, külsőben azonos tetszési indexű, azonos egzisztenciájú pasira vágynak. Főleg, mert ma már csonka családban nőttek fel a lányok és látják azt, nem éri meg odaszülni valakinek egy gyereket, építeni a karrierjét, az idősebb pasi se tartja őt biztonságban, házassági szerződést irat, minden fillérrel elszámoltat, szóval lassan az anyagi előnye is kezd elveszni a pasiknak. a fiatalabbak sokszor nem annyira gazdagok, de még elevenek, jó a dumájuk, van még bennük energia ahhoz hogy udvaroljanak, levegyék a csajt a lábáról, érdeklődjenek. az idősebb pasik azt hiszik, elég ha pénzt löknek és majd az unalmasságuk elfelejtődik.
2022. jan. 3. 14:29
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem.

de a 40 éves kort már meg fogom érezni....tuti szíven üt majd 3 év múlva

2022. jan. 3. 14:33
 15/31 anonim ***** válasza:
68%
Én sehol sem látom ezt a jelenséget. Fiatalabb pasit az idősebb nők nagy része akar, mert ott már vagy kihalnak a korbán odaillők, vagy nem teljesítenek az ágyban. 10/9 27 éves nő nem fog leállni a 20-21 éves éretlen kölykökkel.
2022. jan. 3. 14:41
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem főtt le a kávé, kikéve ha felvetted az apa testet
2022. jan. 3. 14:45
 17/31 anonim ***** válasza:
81%

30 éves korára annak főtt le a kávé, aki nem foglalkozik magával. A legtöbb férfi ilyenkor kezd igazán jól keresni - ha tett érte. Ha sportol, normálisan étkezik, akkor testileg is rendben van. Valószínűleg már kinőtte a gyerekkori komplexusokat, stb. Saját magának a legjobb változata lehet, ha tesz érte.

Vagy talán jobb egy 20 éves gyerek, aki elröhögi magát, ha szóba kerül a szex? Vagy azt gondolja még, hogy beköltözni a szülőkhöz a nők álma? Esetleg egy 50 éves, aki nem, hogy hegyet, de a negyediket nem tudja megmászni?

2022. jan. 3. 14:52
 18/31 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak fott le a kave, akik 30 evesen mar olyanok, mintha a nagyapam lenne kb. En 31 eves leszek iden, de olyan korombeli ferfiakat ismerek, akik full mas vilag, tenyleg mintha total mas generacio lennenk. A 16 eves ocsemmel elobb megtalalom a kozos hangot, mint ezekkel, es ezzel nem arra celzok, hogy egy eretlen csitri lennek, aki folyton bulizna, hanem hogy ugy altalaban a 30 feletti ferfiak mar bele vannak poshadva valami langyos szarba, mindenre kifogasokkal jonnek, senki nem megy mar elore, hiaba lenne meg hova, ok maguk viselkednek ugy, mintha mar lefott volna a kave. Alig ismerek olyat, aki ne ragaszkodna inkabb a biztos szarhoz, ahelyett, hogy lepne valamerre. Ez a fiatalabbakra kevesbe jellemzo, ok probalkoznak, csinalnak valamit, ha nem jon be csinalnak mast. Nekem ilyen tarsasag kell, a parom velem egyidos (fiatalabb fel evvel), de a haverjaim nagyreszt inkabb huszonevesek. Ha randiznom kene megint, akkor is inkabb a 25 koruli korosztalybol nezelodnek.
2022. jan. 3. 14:52
 19/31 anonim ***** válasza:
Le
2022. jan. 3. 15:09
 20/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem látom ezt. Én is 32 éves vagyok és a párom 24 éves, 2 éve vagyunk együtt.

Nem tudom mennyire számít (vagy számít-e egyáltalán), de nekem kölyökképem van, akik nem tudják a korom és újonnan ismernek meg általában kinézetre 25-26 évesnek tippelnek.

2022. jan. 3. 16:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!