Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiaknak tényleg lefőtt már a kávé?

9
Engem meg a kortársaim zavartak mindig, mert fogalmuk sem volt azokról a dolgokról amik nekem tetszettek (könyv, film, kaja, zene), a 10 évvel idősebbb férfiaknak pedig de.
Egyedüli hátrány a szex hiánya.

Nem.
de a 40 éves kort már meg fogom érezni....tuti szíven üt majd 3 év múlva

30 éves korára annak főtt le a kávé, aki nem foglalkozik magával. A legtöbb férfi ilyenkor kezd igazán jól keresni - ha tett érte. Ha sportol, normálisan étkezik, akkor testileg is rendben van. Valószínűleg már kinőtte a gyerekkori komplexusokat, stb. Saját magának a legjobb változata lehet, ha tesz érte.
Vagy talán jobb egy 20 éves gyerek, aki elröhögi magát, ha szóba kerül a szex? Vagy azt gondolja még, hogy beköltözni a szülőkhöz a nők álma? Esetleg egy 50 éves, aki nem, hogy hegyet, de a negyediket nem tudja megmászni?

Nem látom ezt. Én is 32 éves vagyok és a párom 24 éves, 2 éve vagyunk együtt.
Nem tudom mennyire számít (vagy számít-e egyáltalán), de nekem kölyökképem van, akik nem tudják a korom és újonnan ismernek meg általában kinézetre 25-26 évesnek tippelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!