Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiaknak tényleg lefőtt már a kávé?

:D
Mikor 30 voltam, őrülten öregnek éreztem magamat, most végre összeért a lelkem és a testem így a B oldalt járatva.

egy f.szt, ez a legjobb kor. fizikailag még teljesen jó karban vagy, de már senki nem néz tapasztalatlan/csóró/stb. kis tejfelesszájúnak
na jó, a 20 éves csajok egy része valóban öregnek tart, na de 32 évesen egy átlagos 20 éves csajjal te sem tudnál túl sok mindent elképzelni, a szexen kívül (arra meg rohadt sok jelentkező akad)

Én is azt tapasztalom, hogy valamiért egyre több nő akar vele egyidős, vagy fiatalabb párt találni.
A férfiak esetében még megmagyarázható, ha pár évvel fiatalabb nőt szeretnének, mert a férfiak eleve később érnek, illetve náluk hatványozottan számít hogy mennyire sikeresek az életben, ehhez pedig idő kell. Fordítva viszont nem értem.

Na nemár', dehogyis!! Szerintem meg pont, hogy 30 fölött kezdődik csak az élet. ;)
32n

6,egykoru pedig a legjobb dontes.Valahol azt olvastam,hogy statisztikak alapjan is a hasonlo koru emberek kapcsolata a legstabilabb .
En mar jartam tolem 6 evvel idosebb ferfival engem zavart,hogy en nem ismertem azokat a doglokat amiekt o es o forditva pl gyerekkorban jatekok,mesek,kutyuk vagy a barati tarsasagban 10 ev kulonbseg,nekem furcsa volt.Fiatalbbal en meg sosem jartam max 1év kulonbseg az viszont nem szamit.
Szerintem nem szerencses a nagy korkulonbseg semmilyen formban.Persze ettol meg letezhetnek jol mukodo kapcsolatok.

31 éves vagyok, de úgy érzem most kezdődik az élet.
Dolgozok, arra költők amire akarok, pénzt gyűjtök, utazgatni akarok majd a párommal, egy csomó tervem van.
Nem érezném, hogy lefott a kV..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!