Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mellőznek a lányok?
Miért beszélnének veled innen telefonon? Mármint ha zaklatod az embereket azzal, hogy bebizonyítsd nekik, hogy milyen ronda vagy és rossz a hangod azzal mit érsz el? Majd azt mondják, hogy valóban, bűn ronda vagy és rossz a hangod, és sose lesz barátnőd. Ettől jobb lenne? Ezt akarod?
Vagy hogy ugorjon rád valaki innen, hogy áh nem is vagy te csúnya, meg csodás dallam a hangod? Ez sem valószínű, ha írogatsz embereknek és egyik választ sem fogadod el, akkor igazából más segítségre van szükséged, mint amit a gyakori adhat. Keress pszichológust pl. Hajrá!
Igen, zaklatom őket. Mert rohadtul jogom van hozzá, hogy panaszkodjak. Nem nektek kell ezzel a hanggal meg testtel élni. Senki se gondolja, hogy mennyire súlyos a helyzetem, csak osztogatjátok a
tök felesleges tanácsokat amivel ki tudom törölni az ótvaros s3ggemet. Legalább ha hallanátok a hangomat/ látnátok élőben szorulna belétek valami együttérzés ahelyett hogy a pszichológushoz zavargattok.
ma 21:27
Te csak egy sima lúzer vagy, aki nem tud csajozni.
ma 21:27
Ugyanazt tudom csak neked is mondani: amíg ezt nem látod nem hallod, addig semmit nem tudsz rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!