Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek 172cm magas férfihoz mi az a felső súly határ ami még elfogadható?
Lehet 90 kg is, ha az izom.
Ha nem izmos, akkor olyan 70 kg. Kb. afelett már csak puhos háj kezd gyűlni a testén, ha ennél több kiló, de nem izomban.
80-85kg. Jó ha van kis plusz a férfin.
De 90-ig is elmehet.
Én párom 106 kiló volt, mikor megismertem. Eleinte nem jött be, de nem volt rossz társaság. Gondoltam egy próbát megér. Ez egy éve volt.
Kapcsolatunk 3. hónapjában rávettem, hogy jöjjön velem edzeni a személyi edzőmhöz. Azóta heti 3x kondizik és kardiózik. Mára felszedett annyi izmot, hogy már formásabban is néz ki. Igaz zsírból fogyni nem fogyott, így inkább lassan egy kidobóra hasonlít, holott irodai munkát végez. :D
Azóta házasságot és gyerek téma is elő jött, amit szeretnék is vele. :)
Szerintem, ha csak külsőségre hagyatkozzok, akkor csak félig vagytok vakok.
~60kg 29/N
Önmagában a BMI az egy fäszság
172 centisen lehetsz 90 kiló úgy, hogy krwa jól nézel ki, meg lehetsz 70 kiló úgy, hogy puhos csiga vagy
a testkompozíción van a hangsúly
#5 vagyok. Ez félig-meddig igaz 6os. Vannak testesebb férfiak, akik edzés nélkül genetikailag vaskosabbak ill gizdák. Nem mindegy.
Akit én említettem, inkább vastagabb testalkat, de izom nélkül. 20-30 kiló háj van rajza. Igaz most 116kg, az edzési plusz 10kiló izom miatt. (Az egy másik történet, hogy nagyon motivált a diétára, amit összeraktam neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!