Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy tagnak a mondanivalója:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tagnak a mondanivalója: Nekem olyan csaj nem kell akiben arab vagy néger farok járt. Szerintetek ez rasszista vagy nem?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 18:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak az a kérdés, hogy rasszizmus e,már egy korábbi kommentelő nagyon szépen kifejtette, hogy igen.
2022. jan. 1. 19:29
 12/28 anonim ***** válasza:
16%
Nem kéne ilyen lelkivilágú nő.
2022. jan. 1. 19:39
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Rasszista ÉS hímsoviniszta.
2022. jan. 1. 19:49
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
Végén már az is rasszista lesz aki nem tud felmutatni színes referenciát az exei közt
2022. jan. 1. 19:58
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Nekem sem kell olyan pasi, aki cigány pinában járt. Igen, rasszista vagyok, lehet. De undorodom tőlük minden szempontból.
2022. jan. 1. 20:38
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
És ha nem mondja el?
2022. jan. 1. 20:48
 17/28 anonim ***** válasza:

Sosem értettem ezt a rasszista-nem rasszista kérdést. Mit számít? Olyan párt keressen mindenki akivel egyezik ilyen téren is az értékrendjük és kész.

Lassan ott tartunk, hogy félnek leírni egy cikkben, hogy újra késeltek/raboltak a cigányok mondjuk Miskolcon, pedig mindenki tudja, hogy azok. Helyette megy a virágnyelven köntörfalazás, hogy "csíntalan fiatalemberek". Értelmetlen.

2022. jan. 1. 21:36
 18/28 A kérdező kommentje:
A kérdés alapján elgondolkodtam hogy nézhet ki a dolog általában mármint a férfiaknál s a nőknél hogyan alakul a szinesbőrü kapcsolat s annak alapján amit találtam úgy tűnik hogy a nőknek sokkal de sokkal több a szinesbőrü kapcsolatuk mint a férfiaknak. Akkor ez is rasszizmus?
2022. jan. 1. 22:19
 19/28 anonim ***** válasza:
18: A kérdés, hogy mi alapján jutnak erre a következtetésre. Attól, mert ezt mutogatják a tévében, még nem lesz gyakori valójában (én senkit nem ismerek színesbőrű kapcsolatban sem férfit sem nőt)
2022. jan. 2. 10:52
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Rasszizmus, de mindenkinek szíve joga van olyan elvárásokat támasztani, amilyeneket akar. Voltam arab csávókkal, de nem zavar, hogy valakinek ettől offos leszek. Valószínű amúgy is világnézetbeli különbségek lennének egy ilyen taggal, szóval tök mindegy.
2022. jan. 3. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!