Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan esik rosszul? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul? Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Megvolt a második szabadtéri randink is. Nagyon megfáztam a legutóbbi randi után. Együtt töltöttül volna a szilvesztert, de lemondtam mivel beteg vagyok... Nem keresett egész nap. Nem azt vártam, hogy menjen el Neocitránért a gyógyszertárba, de egy üzenet vagy hívás jól esett volna.

30N

2021. dec. 31. 18:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Igaz. Kénytelen volt a másikkal bulizni menni a szex után.
2021. dec. 31. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Igen, jogosan esik rosszul, te se keresd majd.
2021. dec. 31. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem annyit is ér. Hagy a picsbe. Majd holnap megbeszélitek. Ha a haverok fontosabbak mint te. Ha rám hallgatsz inkább keresel mást.
2021. dec. 31. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:
32%

Neki nem lehet elete rajtad kivul vagy mi? Nem is ertem ezeket a kommenteket. Az tok oke amikor egy no varat egy ferfit, ha rakerdez a ferfi, hogy miert nem it neki a no, akkor egy utolso cmgyoker lesz. Ugy nez ki, hogy ha a sajat eletevel is foglalkozik, akkor is egy utolso gyoker.

Amugy lehet, hogy elutasitasnak Vette ezt.

2021. dec. 31. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez elég nagy szemetseg a pasi részéről. Nyilván közbe jöhet az embernek valami pl családi dolog, munka...stb de kérem szépen kb 1perx megnyitni a messengert és leírni annyit: szia hogy vagy? Bocsi de sok a dolgom.

F

2021. dec. 31. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Akármilyen pocsék kedve volt a barátomnak vagy sok munkája volt mikor beteg voltam minden nap írt hogy vagyok. Szóval szerintem igen ha valóban érdekelnéd és komolyan gondolná akkor illett volna írnia. De az is lehet hogy már matt részegen alszik.
2021. dec. 31. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
a lőcs nem maradhat szárazon.
2021. dec. 31. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Nő vagy? BUÉK!
2021. dec. 31. 21:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, nő vagyok. BUÉK!
2021. dec. 31. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Szeretlek
2022. jan. 1. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!